BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisZiraat atamaları ile ilgili sorular----

Ziraat atamaları ile ilgili sorular

Ziraat atamaları ile ilgili sorular
04 Kasım 2011 - 08:56 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası'nda yeni atanan isimlerle ilgili okur soruları gelmeye başladı. İşte isimleri tanıyanlardan yeni atananlarla ilgili sorular..

İlk kez Finansgundem.com'un duyurduğu Ziraat Bankası üst yönetiminde yaşanan değişim kamuoyunda büyük yankı buldu. Konuyla ilgili gerek banka içinden, gerekse okuyuculardan yüzlerce soru geliyor. Açıklamaya muhtaç olduğunu düşündüğümüz ve gönderenlerin "Bu soruların en kısa zamanda tüm ilgililerle de paylaşılacaktır" notunu iliştirdikleri sorular şunlar:  
1) Adi gecen yoneticiler Huseyin Aydin'ın Halkbank Genel Mudurlugu doneminde yaninda iken neden ayrilmislardir? Sadece soruyoruz
2) Omer Baktir ve Cengiz Gogebakanin art arda ve aniden Halkbankta ayrilmalarinda temel etken nedir?
3) Bu kisiler hakkinda zamaninda baslatilmis bir teftis veya sorusturma soz konusu mudur?
4) Sadece soruyoruz Halkbank yoneticilerinden Sayin Alaattin Saritac ve Ali Ipekin bu konuda soylecekleri var midir?
5) Ziraat Bankasinda Huseyin Aydinin atandigi tarihten bu yana danisman kadrosunda gorev yapan Omer Baktirin atanmasina ozellikle Ziraat Bankasinin Halkbank kokenli YK Uyesi Halil Celik'in karsi ciktigi dogru mudur?
6) Bunun nedeni yukaridaki sorularla ilgili olabilir mi?
7) Bankada daha simdiden bir kadrolasma hareketi basladigi iddia edilmektedir. Pamukbank kokenli bu yoneticilerin bazi baska ortak ozellikleri var midir? Bu ozellikler yeni kadro atamalarinda etkili olmakta midir? Bu ortak ozelliklerin neler oldugu yakinda aciklanacaktir. Halkbankta yasanan adaletsizliklerin tekrarlanmamasi icin bu sorularin cevaplarini Ziratli arkadaslarimiz takip ederlerse iyi olur!

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 13 Nisan 2012 22:27

    cengiz holdingde 75000 tl maaş niye bırakılır va ziraata gelinir? sadece ahda vefa için

  • 09 Şubat 2012 22:04

    bu suruların cevaplarını merakla bekliyoruz ancak hala birşey yok.

  • misafir04 Kasım 2011 17:30

    öyle saçma iş olur mu. Halk bankasında soruşturma sebebiyle tutunamayan kişileri ziraat gibi köklü bir bankaya genel müdür yardımcısı yapıyorsun. Üstelik Cengiz Beyin siyasi görüşünün Hüseyin Beyle zıt görüşte olduğunu yazan yorumcular var. Bunu izah etmek çok zor. Maddi çıkar yoksa niye böyle bir atama yapar bilmiyorum doğrusu

  • ziraat04 Kasım 2011 15:39

    Benim şahsi düşüncem üst yönetimle uğraşana kadar çoğu kurumuna küsmüş olan personelinin gönüllerini alsınlar.Gece gündüz bu kuruma hizmet veren personel kurumuna küsmüş durumda.Geleceğinden endişeli.!!!

  • merak04 Kasım 2011 15:30

    benim merakım hakkında pamukbankda kullandırılan usulsüz krediler ve bu kredilerden dolayı patronu Karamehmet'in zimmete mahkum olduğu dosyalardaki işlemlerde imzası olan Cengiz Beye BDDK'nın nasıl onay vereceği

  • Niş04 Kasım 2011 11:17

    Burası siyasi bir organ değil ki? Niye Hüseyin Bey hep aynı personeli heryere götürüyor? Başka insanlar hiç bi şey bilmiyor da hep bu kişiler mi çok iyi?

  • xman04 Kasım 2011 11:10

    asıl anlaşılmayan bu kadar çok personeli olan Ziraat Bankasının kendi içinden terfi ettirilmeyip niye başka bankalardan kişiler getiriliyor. Aynı sarmal sürüyor. Birisi bi yere gidiyor, arkasaından grubu. Halkbankası ile Ziraate niye dışardan insan alınıyor? 15.000 kişi bu işi bilmiyor da, hep aynı 3 - 5 kişi mi bu işleri biliyor. Yeni GMY leri finansgündemin tek tek açıklayıp niye bu kişilerin oraya geldiğini anlatmasını istiyorum açıkçası.

  • bekleyin04 Kasım 2011 10:32

    arkadaslar sabredin.cevaplar geliyor. ayrica ulkenin en iyi kredicisi acaba neden ulkenin altinci buyuk bankasindan Anadolubanka gecti?

  • OLUR04 Kasım 2011 09:52

    MADEM İYİ MAAŞ İÇİN GEÇTİDE ...ŞİMDİ ÇOK MU ALACAK ZİRAATTE

  • 04 Kasım 2011 08:12

    2) Omer Baktir ve Cengiz Gogebakanin art arda ve aniden Halkbankta ayrilmalarinda temel etken nedir? 3) Bu kisiler hakkinda zamaninda baslatilmis bir teftis veya sorusturma soz konusu mudur? Bu kadar saçma 2 soru olamaz, krediler alanında turk,yen,n en yetkin 2 kişisi bu insanlar, Halkbanktan gitmelerini kimse istememişti, her ne kadar nefes alamdan çalıştırsalar da, ekibindeki insanların çok şey öğreneceği insanlar. Ayrıca Hüseyin Beyle Cengiz Bey siyasi olarak zıt kutuptadırlar, cengiz bey işinde 1 numara olduğu için her gm onla çalışmak ister. Sonuçta bu kişiler daha iyi bir maaş ve konum için bankadan ayrılmıştır.