Yazdır

Ziraat atamaları ile ilgili sorular

Tarih: 04 Kasım 2011 - 08:56

Ziraat Bankası'nda yeni atanan isimlerle ilgili okur soruları gelmeye başladı. İşte isimleri tanıyanlardan yeni atananlarla ilgili sorular..

İlk kez Finansgundem.com'un duyurduğu Ziraat Bankası üst yönetiminde yaşanan değişim kamuoyunda büyük yankı buldu. Konuyla ilgili gerek banka içinden, gerekse okuyuculardan yüzlerce soru geliyor. Açıklamaya muhtaç olduğunu düşündüğümüz ve gönderenlerin "Bu soruların en kısa zamanda tüm ilgililerle de paylaşılacaktır" notunu iliştirdikleri sorular şunlar:  
1) Adi gecen yoneticiler Huseyin Aydin'ın Halkbank Genel Mudurlugu doneminde yaninda iken neden ayrilmislardir? Sadece soruyoruz
2) Omer Baktir ve Cengiz Gogebakanin art arda ve aniden Halkbankta ayrilmalarinda temel etken nedir?
3) Bu kisiler hakkinda zamaninda baslatilmis bir teftis veya sorusturma soz konusu mudur?
4) Sadece soruyoruz Halkbank yoneticilerinden Sayin Alaattin Saritac ve Ali Ipekin bu konuda soylecekleri var midir?
5) Ziraat Bankasinda Huseyin Aydinin atandigi tarihten bu yana danisman kadrosunda gorev yapan Omer Baktirin atanmasina ozellikle Ziraat Bankasinin Halkbank kokenli YK Uyesi Halil Celik'in karsi ciktigi dogru mudur?
6) Bunun nedeni yukaridaki sorularla ilgili olabilir mi?
7) Bankada daha simdiden bir kadrolasma hareketi basladigi iddia edilmektedir. Pamukbank kokenli bu yoneticilerin bazi baska ortak ozellikleri var midir? Bu ozellikler yeni kadro atamalarinda etkili olmakta midir? Bu ortak ozelliklerin neler oldugu yakinda aciklanacaktir. Halkbankta yasanan adaletsizliklerin tekrarlanmamasi icin bu sorularin cevaplarini Ziratli arkadaslarimiz takip ederlerse iyi olur!

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/ziraat-atamalari-ile-ilgili-sorular/329606