BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜnsal Sözbir’den açıklama ----

Ünsal Sözbir’den açıklama

Ünsal Sözbir’den açıklama
30 Kasım 2011 - 01:45 www.finansgundem.com

Dün yayınladığımız "Ünsal Sözbir şimdi ne yapıyor?" başlıklı habere ilişkin Ünsal Sözbir’den açıklama geldi.

Son günlerde kulislerde Banka Asya eski genel müdür yardımcılığından sonra Eksim Holding’e CEO olarak transfer olan Ünsal Sözbir’in, bu kurumla da yollarını ayrıldığı konuşuluyordu. Konuyla ilgili yazdığımız kulis habere ilişkin açıklama yapan Sözbir, şunları söylüyor:
“Finansgündem'de yer alan "Ünsal Sözbir şimdi ne yapıyor?" başlıklı haberinizle alakalı olarak kısa bir açıklama yapma ihtiyacı hasıl oldu. Dikkate alarak insanların hakkımda daha sağlıklı bilgi edinmelerini sağlarsanız sevinirim.
Öncelikli olarak Eksim Yatırım Holding'ten ayrılmış değilim. Ağustos ayından itibaren CEO'luğu bırakıp, yönetim kurulu üyesi olarak haftanın birkaç günü burada daha önce başlayan işlerde ve yeni projelerde arkadaşlarımız ile işleri devam ettiriyoruz. Eksim Yatırım Holding başta enerji olmak üzere, yurt içinde ve yurt dışında çok güzel projelere imza atıyor ve ben de bu projelerin içinde yer almaktan heyecan ve keyif duyuyorum.
Malumunuz bankacılık gibi yoğun ve hareketli bir sektörden, işlerin daha uzun zamanlı planlandığı ve uygulandığı reel sektöre geçişte, bütün bankacı arkadaşların yaşadığı gibi ben de bir adaptasyon süreci yaşadım. Yaklaşık iki yıl çalıştıktan sonra, görevi bırakarak geçmiş çalışma temposuna daha uygun, kendime ait işleri kurmak ve geliştirmek istediğimi Holding sahibi Sayın Abdullah Tivnikli ile paylaştım. Önce kabul etmedi, sonra benim ısrarım üzerine, icrai görevi bırakabileceğimi, fakat birlikte yaptığımız işlerin devamlılığı ve yeni işlerde de ortak aklı kullanmamızın hem kendisi hem benim için faydalı olacağı konusunda beni ikna etti. Böylece yönetim kurulunda devam etme kararı aldık.
Bu arada daha önce Bank Asya'da beraber çalıştığımız Mustafa Büyükateş ile gayrimenkul geliştirme projeleri yapmak üzere bir şirket kurduk. Ayrıca Büyükateş'in daha önce kurduğu yabancı dil eğitimi veren bir danışmanlık şirketinden hisse alarak ikinci ortaklığımızı da gerçekleştirdik. Şimdi hali hazırda ortak olduğumuz bu şirketler ile ticaret ve eğitim danışmanlık hizmetleri vermekteyiz. Geçmişteki, kamu, bankacılık ve reel sektör deneyiminden dolayı bizi bilen arkadaşlarımızdan, birlikte iş yapma konusunda değişik öneriler geliyor. Yakın zamanda bu çerçevede altı ortaklı bir insan kaynakları şirketi kurduk. Henüz yolun başındayız, yaptığımız işler iyi olsun diye gayret içerisindeyiz.
Bütün zamanımız ekonomiyi, piyasaları, oluşabilecek yeni iş imkanlarını takiple ve elimizdeki işleri yönetmekle geçiyor. Bir şeyleri ispatlama peşinde değiliz, bu ülkenin geleceğine ve samimiyetle yapılan işlerin ve gösterilen gayretlerin boşa çıkmayacağı inancındayız. Gayret bizden, takdir Allah'tan...”

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Konyalı03 Haziran 2014 10:27

    Üstadım, bu kurumda hiç kimse sizin kadar sevilmedi. Hiç kimseye sizin kadar saygı duyulmadı.Adınız her geçtiğinde hala o özlem devam ediyor.Allah yolunuzu açık etsin.

  • mustafa topçuoğlu25 Aralık 2012 12:06

    siz değerli bir insansınız,ALLAH yolunuzu açık etsin ...

  • asya17 Mayıs 2012 23:33

    sizi çok özlüyor ve arıyoruz..

  • hasan tatli07 Şubat 2012 17:19

    ünsal abi yolunuz da gönülünüz gibi açık olsun inşallah:)

  • özlem ile17 Aralık 2011 11:57

    ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.BÜYÜK ÜSTAD.İNŞAALLAH BİRGÜN YİNE OMUZ OMUZA ÇALIŞIRIZ.İNŞAALLAH

  • 04 Aralık 2011 23:04

    hıc bır sey ımkansız değildir.siz ve bank asya inşallah....

  • abc03 Aralık 2011 21:49

    insanların değeri yokluğunda anlaşılır. belki arkanızdan çok konuştular, kurumun başındayken çok dedikodunuzu yaptılar ama siz olmayınca kıymetiniz çok net bir şekilde anlaşıldı. Kurum hiç eskisi gibi değil kimsenin yüzü gülmüyor. Reel sektörü bilmeyen, insan yönetimi nedir anlamayan insanlara emanet. mutsuz ve huzursuz çalışıyoruz. Sizleri çok özlüyoruz Allah yar ve yardımcınız olsun.

  • ustadasaygilar03 Aralık 2011 21:42

    Allah yar ve yardimcin olsun...

  • xyz01 Aralık 2011 21:43

    Senin gibi bir lider gitti ve biz dağıldık üstad. Senin deyiminle Allah yar ve yardımcın olsun!

  • Teşekkürler01 Aralık 2011 10:53

    Sayın Sözbir ile Bank Asya çatısı altında iken tanışma ve sonra da çalışma fırsatı bulmaş kişilerdenim. O dönemde kurumda oluşturdukları huzurlu, güvenli, hakkaniyetli ortam için bu vesile ile kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun, yolları açık, rızkları bol olsun inşallah.

  • Bankacı01 Aralık 2011 03:38

    Üstad birgün gelecek sizin kapınızı çalacaklar. Kurum için neler yaptığınızı bizler biliyoruz. İşine gelmeyenler de bilmezlikten geliyor. Yolunuz açık olsun. Yeter ki gönüller bir olsun.

  • Şair30 Kasım 2011 10:57

    Biz seni Allah için sevdik .Yolun daim açık olsun üstadım