BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTesco Kipa'ya yeni finans müdürü ----

Tesco Kipa'ya yeni finans müdürü

Tesco Kipa'ya yeni finans müdürü
01 Şubat 2011 - 15:14 www.finansgundem.com

16 yıl boyunca Carrefour Grubu’nda çeşitli görevlerde ve ülkelerde çalışan bir isim Tesco Kipa'ya finans müdürü oldu

Yaklaşık 16 yıl boyunca Carrefour Grubu’nda çeşitli görevlerde ve ülkelerde çalışan Guillaume Deruyter, kariyerine 1994 yılında Dia International’da başladı ve 1999 yılında Dia SA Türkiye’ye katıldı. Deruyter, 2002 yılında DiaSA Türkiye Finans Müdürü oldu ve 2003 yılında DiaSA Türkiye’den ayrıldı. 2003 yılından itibaren Guillaume Deruyter kariyerine CarrefourSA Türkiye, Carrefour Tayvan ve Carrefour Polonya’da çeşitli Finans Müdürlüğü görevleriyle devam etti. Guillaume Deruyter, Temmuz 2010’da Carrefour Türkiye Süpermarketleri Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) olarak atandı.
Guillaume Deruyter, ESCO Grenoble Yüksek Ticaret Okulu’ndan mezun oldu ve Oxford Brookes Üniversitesi’nde 1 yıllık işletme programını tamamladı. Guillaume Deruyter aynı zamanda Fransa’daki Lille Üniversitesi İş Hukuku Bölümü’nden de mezun oldu. Deruyter, 2006 yılında Fransa’daki INSEAD’ın yüksek lisans programını tamamladı.
Ana dili Fransızca olan Guillaume Deruyter aynı zamanda İspanyolca ve İngilizceyi de akıcı bir şekilde konuşmaktadır ve Türkçeye de hakimdir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)