Yazdır

Tesco Kipa'ya yeni finans müdürü

Tarih: 01 Şubat 2011 - 15:14

16 yıl boyunca Carrefour Grubu’nda çeşitli görevlerde ve ülkelerde çalışan bir isim Tesco Kipa'ya finans müdürü oldu

Yaklaşık 16 yıl boyunca Carrefour Grubu’nda çeşitli görevlerde ve ülkelerde çalışan Guillaume Deruyter, kariyerine 1994 yılında Dia International’da başladı ve 1999 yılında Dia SA Türkiye’ye katıldı. Deruyter, 2002 yılında DiaSA Türkiye Finans Müdürü oldu ve 2003 yılında DiaSA Türkiye’den ayrıldı. 2003 yılından itibaren Guillaume Deruyter kariyerine CarrefourSA Türkiye, Carrefour Tayvan ve Carrefour Polonya’da çeşitli Finans Müdürlüğü görevleriyle devam etti. Guillaume Deruyter, Temmuz 2010’da Carrefour Türkiye Süpermarketleri Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (COO) olarak atandı.
Guillaume Deruyter, ESCO Grenoble Yüksek Ticaret Okulu’ndan mezun oldu ve Oxford Brookes Üniversitesi’nde 1 yıllık işletme programını tamamladı. Guillaume Deruyter aynı zamanda Fransa’daki Lille Üniversitesi İş Hukuku Bölümü’nden de mezun oldu. Deruyter, 2006 yılında Fransa’daki INSEAD’ın yüksek lisans programını tamamladı.
Ana dili Fransızca olan Guillaume Deruyter aynı zamanda İspanyolca ve İngilizceyi de akıcı bir şekilde konuşmaktadır ve Türkçeye de hakimdir.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/tesco-kipaya-yeni-finans-muduru/300850