BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTalasman ayrılığı nasıl duyurdu?----

Talasman ayrılığı nasıl duyurdu?

Talasman ayrılığı nasıl duyurdu?
07 Temmuz 2011 - 00:42 www.finansgundem.com

HDI Sigorta'da yaşanan görev değişimini eski genel müdür Enis Talaşman çalışma arkadaşlarına şu mesaj ile duyurdu

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,
Türk Sigortacılık Sektöründe önemli değişimlerin yaşandığı 2009 yılında başladığım Genel Müdürlük görevimi, bugün itibariyle çok sevdiğim çalışma arkadaşım ve Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sayın Orhan Arıkçı’ya devretmenin gururunu yaşıyorum. Bundan böyle HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevime devam edeceğim.
Genel Müdür olarak görev yaptığım süre içerisinde vermiş olduğunuz destek ve başarılı çalışmalarınız için hepinize içten teşekkür ederim. Şirketimizin bugün ulaşmış olduğu sonuçlar başarılı çalışmalarımız sebebiyle gerçekten gurur verici noktadır. Birlikte koyduğumuz hedeflere ulaşmak için bugüne kadar bana vermiş olduğunuz desteğin daha da fazlasını yeni Genel Müdürümüz Sayın Orhan Arıkçı’ya vermenizi önemle rica ediyorum. İnanıyorum ki yeni Genel Müdürümüzün liderliğinde HDI Sigorta çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu süreç içerisinde HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı sıfatıyla, Şirketimizin değişim ve gelişmesi için görev yapmaktan gurur duyacağımızı bilmenizi isterim.
Hepinize tekrar teşekkür ederken, yeni Genel Müdürümüze ve sizlere teşekkür eder, başarılarımızın artarak devamını dilerim.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atila28 Temmuz 2011 15:48

    Ben Sayın Talaşmanın yükseltildiğini düşünmekteyim.Zarar etmiş olsada belli bir kesime sıkışıp kalan bir şirketin adını Tüm Türkiyeye duyurmak az işmidir? Galatasaray gibi ülkenin en büyük kulüplerinden biri ile yapılan iş birliği az bir işmidir? Bu bir düşüş diyenler Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkan yardımcısından daha üst bir titre olarak görüyorlarsa zaten bunlara yorum yapmaya gerekmi var ?

  • misafir07 Temmuz 2011 16:30

    bu işler böyle oluyor,yönetim kurulundan sonraki ayrılmalar hangi sebeple ve nasıl olursa olsun kimseler duymuyor

  • Guest07 Temmuz 2011 16:00

    Yani, sözleşmesinde görevden alınırsa şirket için ağır tazminat maddesi varsa, şirket pasif göreve çekerek kendi isteği ile ayrılmasını bekliyor sanırım. Şirket büyüdü ama çok zarar etti.

  • misafir07 Temmuz 2011 14:09

    buna yeni iş alemi jargonunda "görevden alma" sürecinin yönetilmesi deniyor.......

  • Guest07 Temmuz 2011 12:33

    Bu görev yükseltme mi düşürme mi anlamadım.