Yazdır

Talasman ayrılığı nasıl duyurdu?

Tarih: 07 Temmuz 2011 - 00:42

HDI Sigorta'da yaşanan görev değişimini eski genel müdür Enis Talaşman çalışma arkadaşlarına şu mesaj ile duyurdu

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,
Türk Sigortacılık Sektöründe önemli değişimlerin yaşandığı 2009 yılında başladığım Genel Müdürlük görevimi, bugün itibariyle çok sevdiğim çalışma arkadaşım ve Yönetim Kurulu Üyemiz olan Sayın Orhan Arıkçı’ya devretmenin gururunu yaşıyorum. Bundan böyle HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevime devam edeceğim.
Genel Müdür olarak görev yaptığım süre içerisinde vermiş olduğunuz destek ve başarılı çalışmalarınız için hepinize içten teşekkür ederim. Şirketimizin bugün ulaşmış olduğu sonuçlar başarılı çalışmalarımız sebebiyle gerçekten gurur verici noktadır. Birlikte koyduğumuz hedeflere ulaşmak için bugüne kadar bana vermiş olduğunuz desteğin daha da fazlasını yeni Genel Müdürümüz Sayın Orhan Arıkçı’ya vermenizi önemle rica ediyorum. İnanıyorum ki yeni Genel Müdürümüzün liderliğinde HDI Sigorta çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu süreç içerisinde HDI Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı sıfatıyla, Şirketimizin değişim ve gelişmesi için görev yapmaktan gurur duyacağımızı bilmenizi isterim.
Hepinize tekrar teşekkür ederken, yeni Genel Müdürümüze ve sizlere teşekkür eder, başarılarımızın artarak devamını dilerim.

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/talasman-ayriligi-nasil-duyurdu/319065