BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSon operasyon İtalyanlara----

Son operasyon İtalyanlara

Son operasyon İtalyanlara
17 Ocak 2013 - 15:26 www.finansgundem.com

Ferit Şahenk, yeme- içme’deki yatırımlarına Mezzalu’na ile devam etti. İtalyan restoran zincirinin yüzde 70’ini satın aldı


 Doğuş Grubu yeme-içme sektöründeki yatırımlarına D.ream şirketi aracılığı ile devam ediyor. Eren Güler’in Hürriyet’teki haberine göre D.ream'in geçtiğimiz günlerde 11 şubeli İtalyan restoran zinciri Mezzaluna'nın yüzde 70 hissesini satın aldığı ortaya çıktı. İki taraf arasında imzalanan anlaşma şu anda Rekabet Kurulu'nun onayını bekliyor. 
D.ream'in CEO'su Levent Veziroğu, Mezzaluna ile ortaklığı kendilerinin istediğini belirtirken, "Çok oturmuş, sistemleri yerinde ve düzgün yönetilen bir şirket. Restorancılıkta önemli bir zincir halkası olduğunu düşünüyoruz. Markaya olan inancımız da güçlü. Bir şekilde ortaklık kurmak istedik, onlar olumlu yaklaştılar ve anlaştık" dedi.
Mezzaluna zincirinin sahibi Cihan Bingöl de D.ream ile ön anlaşma imzaladıklarını ve Rekabet Kurulu'nun onayını beklediklerini söyledi. Doğuş Grubu ile yaptıkları ortaklığın zinciri daha büyüteceğini söyleyen Bingöl, "Başka teklifler ve görüşmeler de oldu ancak Doğuş'la iyi bir sinerji yakalayacağımızı düşündük. Bu ortaklığın arkasındaki kuvvetli sermaye ile birlikte markaya büyük faydasının dokunacağını düşünüyoruz" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Polat18 Ocak 2013 00:10

    Dogus grubu birde GRNYO hissesine el atsa fena olmayacak,borsa rekorlar kiriyor GRNYO yerlerde sürünüyor 2 sene önceki fiyatinin cok altinda suan.