BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHayyam demiş ki: ‘Hatıram olsun’----

Hayyam demiş ki: ‘Hatıram olsun’

Hayyam demiş ki: ‘Hatıram olsun’
25 Mayıs 2012 - 11:04 www.finansgundem.com

Garipoğlu yurt dışına kaçmadan önce; gelecek hafta için Kalamata isimli mekanı kapattı. İşadamının dostlarına son hatırası; Coşkun Sabah şarkıları

Münevver Karabulut'u öldüren yeğeni Cem'in kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla 3 yıllık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan işadamı Hayyam Garipoğlu, apar topar Almanya'ya gitti. İşadamının kaçmadan önce hayranı olduğu Coşkun Sabah'ın program yaptığı Kalamata Meyhane'yi gelecek hafta için kapattığı ortaya çıktı. Garipoğlu, mekanda 90 kişilik rezervasyon yaptırmış.
NE OLACAK ŞİMDİ?
Garipoğlu'nun kaçış haberi en çok Coşkun Sabah'ı zor durumda bıraktı. Haftaya mekandaki son konserini verecek olan sanatçı, şimdi merakla olacakları bekliyor. Garipoğlu parayı peşin ödediği için gelecek hafta mekana başka müşteri alınamayacak ve eğer işadamının yakınları gelirse; Sabah, unutulmaz şarkılarını onlar için söyleyecek.
PEŞİN ÖDEME YAPTI
Hayyam Garipoğlu'nun Coşkun Sabah'ı dinlemek için kapattığı Kalamata'da kişi başı fiks mönü 125 lira. İşadamı parayı peşin ödeyip mekana o gece için 70 ile 90 kişi arasında misafirinin geleceğini bildirmiş.
Şirin Sever/SABAH

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cem28 Mayıs 2012 19:07

    bunun bide yarını var hesap her zaman verir.orda kaçacak yeri de yok

  • HESABINI KESİN!25 Mayıs 2012 12:35

    ADAM ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA KAÇIYOR!BİRİLERİ BU ADAMA KAÇMASI İÇİN YARDIM MI EDİYOR?BİRDE MİLLETLE ALAY EDER GİBİ GELECEK HAFTAYA DOSTLARI İÇİN KUTLAMA YAPIYOR!VAH TÜRKİYEM VAH!BU ÜLKEDE YAPANIN YAPTIĞI YANINA KAR KALIYOR.BU TÜR İNSANLARI, BU ÜLKEYE BİR DAHA SOKMAMAK GEREK.