Yazdır

Hayyam demiş ki: ‘Hatıram olsun’

Tarih: 25 Mayıs 2012 - 11:04

Garipoğlu yurt dışına kaçmadan önce; gelecek hafta için Kalamata isimli mekanı kapattı. İşadamının dostlarına son hatırası; Coşkun Sabah şarkıları

Münevver Karabulut'u öldüren yeğeni Cem'in kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla 3 yıllık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan işadamı Hayyam Garipoğlu, apar topar Almanya'ya gitti. İşadamının kaçmadan önce hayranı olduğu Coşkun Sabah'ın program yaptığı Kalamata Meyhane'yi gelecek hafta için kapattığı ortaya çıktı. Garipoğlu, mekanda 90 kişilik rezervasyon yaptırmış.
NE OLACAK ŞİMDİ?
Garipoğlu'nun kaçış haberi en çok Coşkun Sabah'ı zor durumda bıraktı. Haftaya mekandaki son konserini verecek olan sanatçı, şimdi merakla olacakları bekliyor. Garipoğlu parayı peşin ödediği için gelecek hafta mekana başka müşteri alınamayacak ve eğer işadamının yakınları gelirse; Sabah, unutulmaz şarkılarını onlar için söyleyecek.
PEŞİN ÖDEME YAPTI
Hayyam Garipoğlu'nun Coşkun Sabah'ı dinlemek için kapattığı Kalamata'da kişi başı fiks mönü 125 lira. İşadamı parayı peşin ödeyip mekana o gece için 70 ile 90 kişi arasında misafirinin geleceğini bildirmiş.
Şirin Sever/SABAH

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/hayyam-demis-ki-hatiram-olsun/350192