BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGözler bu isimlere çevrildi----

Gözler bu isimlere çevrildi

Gözler bu isimlere çevrildi
19 Ağustos 2011 - 14:59 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası ile ilgili tartışmalar bitmiyor. Eski genel müdür Can Akın Çalar'a yakın isimlerin bankada kalıp kalmayacağı merak konusu

Ziraat Bankası'nda Can Akın Çağlar'a yakın olan ve yeni dönemde yerlerinde kalıp kalmayacağı merak edilen yöneticilerden ilk akla gelen isimler şunlar. Banka içerisinde herkes Çalar'a yakın olan bu yöneticilere karşı Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Hüseyin Aydın'ın nasıl bir strateji izleyeceğini merak ediyor. İşte o isimler.
1-Ahmet Acar. Bir ara Can Akın Çağlar'ın özel kalem müdürü olarak görev yapan Acar, daha sonra tüm personel atamalarından sorumlu yönetici oldu.Tüm atamaların vebalinin Acar'a ait olduğu söyleniyor.
2-Çağlar'ın asistanı Handan Hanım. Can Bey'in isitfasından önceki son ataması olarak görülüyor. Maaşının 2'ye katlanarak Ankara'da büyük bir şubeye bölüm müdürü olarak atandığı söyleniyor. 
3-Atilla Çetiner... Can Akın Çağlar'ın Almanya'daki gizli beyni olarak görülen Atilla Çetiner'in batık bankalarda yöneticilik yaptıktan sonra Ziraat Almanya'nın başına getirildii söyleniyor. Çetiner'in Can Bey tarafından ayrıca Arap-Türk Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığına atanması da dikkat çekici.
4-Kemal Gülerdi... Ziraat Leasing Genel Müdürü Kemal Gülerdi'nin de batık Egebank'da yöneticilik yaptığı ve o dönemden Can Akın Çağlar'ın yanında yer alan isimlerden biri olduğu söyleniyor.
(FİNANSGUNDEM.COM)

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kağan21 Ağustos 2011 10:32

    Hüseyin Aydın'ın uzmanlık alanı Personel-İnsan Kaynaklarıdır. O ne yapacağın iyi bilir.Bir aya kalmaz ekibini kurar.

  • Kağan21 Ağustos 2011 10:29

    Çetiner 7 yıldır Ziraatbank AG'nin başında. Banka'nın 150 milyon euro özvarlığı %1 verim ile ziyan ediliyor. Özel Banka olsaydı bir gün tutmazlardı. Ancak başka konularda iyi demek ki yıllardır yerinde. Bu Banka'nın çok sıkı denetimden geçirilmesi gerekir. Aksi halde Yapı Kredi AG ve diğer batıkların akibetine uğrayabilir.

  • Kagan21 Ağustos 2011 10:26

    Bankayı Atilla Çetiner yönetiyor. Tüm sırdaş işler Çetiner üzerinden yapılır. Yanında Alman Hans Sona ile birlikte Çukurova Grubu Bankalarında her türlü operasyonu bunlar yapardı. Hüseyin Aydın'ın bunları görevden almaya gücü yeter mi bilemem. Can Akın Çağlar'ın gözdeleri olmasına rağmen başka ilişkileri de var.

  • sigortacı20 Ağustos 2011 13:32

    sigorta primlerinin ödenmemesi çok saçma.peki bu personel prim alamazsa bundan sonra nasıl bireysel emeklilik satacak?? son verilere baktım.3 haftada 2 adet bes satılmış

  • handpen20 Ağustos 2011 01:58

    Kimin kiminle çalışmak isteyeceğini bilmem ama bankacılık kariyerleri batık bankalarda şekillenmiş sayın genel müdürler egolarını sınırsızca tatmin etmeye çalışırken biz karıncalar ezilmeye devam ediyoruz. Oy verdiğim siyesi iradenin tercihlerine de şaşıp kalıyorum. Ayrıca sade bankacı arkadaş anlamadğiın bişey var konunun dinle alakası yok, sayın aydın altı yıl öncesine kadar zerbank ta yönetimdeydi ve inan o günler şimdikinden güzel değildi. Lütfen kim ne yaparsa yapsın ama personelin hakkı olan sigorta primleri en kısa sürede ödensiiiiiiiinnn

  • Sade Bankaci19 Ağustos 2011 23:50

    Misafire bazı yölerden katılmak mümkün değil.O zaman herkes her yere adamını taşısın. Likayat denilen şey ne olacak onu konuşan yok. Hepiniz kul hakkı yiyiyorsunuz müslüman kardeşlerim. Onun adamı bunun adamı ile gemi yürütülüyor şimdilik. Hepiniz namaz da niyaz da. Ama işleriniz din ve diyanete sığmıyor. İşlerini düzgün şekilde yapan, çalışan ve üreten başarılı Şube Müdürleri Anadolunun bir köşesinden öbür köşesine her temmuz ayında tayin edilsin bakalım. Sizlerde onun adamı bunun adamı işlerinizi yürütün bakalım. İçinizden yalnızca Hüseyin Beye güveniyoruz. Çünkü bu bankayı tanıyor. Sağdan soldan gelenler, bu büyük bankanın gücünün ağırlığı altında ezilen makam sahipleri korkunun ecele faydası yok. Gün hesap vakti...

  • Misafir19 Ağustos 2011 23:29

    Genel Müdür Yardımcıları, İştiraklerin başındaki Genel müdürlerin hepsi Can Akın Çağlar'a yakındır, adamıdır bence. Bu da normal. Başarı veya başarısızlık ekip işidir. Hüseyin Bey'in de ekip kurması son derece normal. Özel sektörde de bu böyledir. En ufak bakkalda da. Her kesin güvendiği insana işleri teslim etmesi normal birşey.