Yazdır

Gözler bu isimlere çevrildi

Tarih: 19 Ağustos 2011 - 14:59

Ziraat Bankası ile ilgili tartışmalar bitmiyor. Eski genel müdür Can Akın Çalar'a yakın isimlerin bankada kalıp kalmayacağı merak konusu

Ziraat Bankası'nda Can Akın Çağlar'a yakın olan ve yeni dönemde yerlerinde kalıp kalmayacağı merak edilen yöneticilerden ilk akla gelen isimler şunlar. Banka içerisinde herkes Çalar'a yakın olan bu yöneticilere karşı Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Hüseyin Aydın'ın nasıl bir strateji izleyeceğini merak ediyor. İşte o isimler.
1-Ahmet Acar. Bir ara Can Akın Çağlar'ın özel kalem müdürü olarak görev yapan Acar, daha sonra tüm personel atamalarından sorumlu yönetici oldu.Tüm atamaların vebalinin Acar'a ait olduğu söyleniyor.
2-Çağlar'ın asistanı Handan Hanım. Can Bey'in isitfasından önceki son ataması olarak görülüyor. Maaşının 2'ye katlanarak Ankara'da büyük bir şubeye bölüm müdürü olarak atandığı söyleniyor. 
3-Atilla Çetiner... Can Akın Çağlar'ın Almanya'daki gizli beyni olarak görülen Atilla Çetiner'in batık bankalarda yöneticilik yaptıktan sonra Ziraat Almanya'nın başına getirildii söyleniyor. Çetiner'in Can Bey tarafından ayrıca Arap-Türk Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığına atanması da dikkat çekici.
4-Kemal Gülerdi... Ziraat Leasing Genel Müdürü Kemal Gülerdi'nin de batık Egebank'da yöneticilik yaptığı ve o dönemden Can Akın Çağlar'ın yanında yer alan isimlerden biri olduğu söyleniyor.
(FİNANSGUNDEM.COM)

Site adresi: https://www.finansingundemi.com/haber/gozler-bu-isimlere-cevrildi/322909