BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFortis’ten kredi kartı saldırısı----

Fortis’ten kredi kartı saldırısı

Fortis’ten kredi kartı saldırısı
26 Şubat 2010 - 14:59 www.finansgundem.com

Fortis Bank atağa geçti… Pazarlama birimi eline geçirdiği telefon numaralarını arayarak kredi kartı satmak için mücadele ediyor. Defalarca arananlar bu durumdan rahatsız.

TEB ile birleşme sürecinde olan Fortis Bank, kart pazarlamasında atağa geçti. Bazı müşteriler gün içerisinde defalarca aranarak Fortis World Card almaları noktasında ısrar ediliyor. İlginç olanı ise kart almayı kabul etmeyen bir kişi 5-10 dakika başka bir Fortis yetkisinin araması. Nasıl bir pazarlama yapılıyorsa, kimin hangi müşteriyi kaç defa aradığı ya da hangi müşteri ile görüşme yapıldığının kaydı tutulmuyor galiba. Olur olmaz anlarda insanlar defalarca telefonla aranması ise tepkileri artıran neden olarak gösteriliyor. Tepkilerini FİNANSGUNDEM.COM’a aktaran ısrarla telefonla arananlar, "artık numarayı öğrendik arayınca kapatıyoruz” diyor. TEB, Bonous’u, Fortis ise World’ü pazarlıyor. Finans kulislerinde ise iki bankanın birleşmesi sonrası hangi kartla devam edileceğine kart sayısı ve ciroya göre karar verileceği, bu yüzden de Fortis’in kart sayısın artırmak için atağı geçmiş olabileceği konuşuluyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)