BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalar kredi faizlerini indirmeli!----

Bankalar kredi faizlerini indirmeli!

Bankalar kredi faizlerini indirmeli!
25 Şubat 2015 - 14:48 www.finansgundem.com

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bankalara kredi faizlerini indirmeleri konusunda çağrıda bulundu

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Artık bankalarımızın bahanesi kalmadı. Merkez Bankası hem politika faizini hem de fonlama faizini indirdi. Bankalardan, faizlerdeki bu gerilemeyi muhakkak kredi faizlerine özellikle de konut kredilerine yansıtmasını istiyoruz' dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) desteğiyle gerçekleştirilen '2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi', Şişli Marriot Otel'de başladı. 'Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem Yeni Hedefler' başlığı altında yapılan kongrenin açılış oturumunda bir konuşma yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  Merkez Bankası'nın dün açıkladığı faiz indirimi kararını değerlendirerek, bankalara çağrıda bulundu.

'BANKACILIK SEKTÖRÜ, REEL SEKTÖRÜ VE VATANDAŞLARIMIZI MAĞDUR ETMESİN'

Hisarcıklıoğlu, 'Artık bankalarımızın bahanesi kalmadı. Merkez Bankası hem politika faizini hem de fonlama faizini indirdi. Bankalar da faizlerdeki bu gerilemeyi muhakkak kredi faizlerine özellikle de konut kredilerine yansıtmasını istiyoruz. Bankacılık sektörü, reel sektörü ve vatandaşlarımızı mağdur etmesin' dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)