BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkAkbank’ın insan kaynakları uygulamalarına büyük ödül----

Akbank’ın insan kaynakları uygulamalarına büyük ödül

Akbank’ın insan kaynakları uygulamalarına büyük ödül
06 Ekim 2016 - 14:31 www.finansgundem.com

Akbank, dünyanın saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie International Business Awards’ta, “Nesilden Nesile Akbanklı” projesi ile “Altın Stevie Ödülü”nün sahibi oldu.

Akbank, yenilikçi ve vizyoner insan kaynakları uygulamaları çerçevesinde geliştirdiği “Nesilden Nesile Akbanklı” projesi ile 2016 yılı Stevie International Business Awards kapsamında Altın Stevie ödülüne layık görüldü. Bu yıl 13. kez düzenlenen Stevie International Business Awards’a katılan  60 ülkeden 3,800’ü aşkın rekor başvuru arasından Akbank, “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinde  ödülün sahibi oldu.

Kurumların geleceği için nesiller arası diyaloğun öneminin altını çizen, Akbank İnsan Kaynakları ve Strateji’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Bankamızda nesiller arası diyaloğun gelişmesi için ‘Nesilden Nesile Akbanklı’ projesini başlattık. Bu proje ile, farklı nesillerden Akbanklıları hem fiziksel ortamlarda buluşturmaya, hem de deneyimlerini birbirleri ile farklı mecralarda paylaşmalarını sağlamaya başladık. Bu mecra, kimi zaman armağan edilen bir kitap, kimi zaman birlikte yenen bir yemek eşliğinde yapılan sohbetler oldu. Yaklaşık üç yıl önce başlatmış olduğumuz, Türkiye’nin ilk yapılandırılmış tersine mentorluk uygulaması ‘Switch’i de bu projemiz kapsamında genişleterek devam ettirdik. Alışılmışın aksine, mentor koltuğuna genç çalışanlarımızı oturttuk ve onların iş hayatını algılayış biçimlerinden deneyimli yöneticilerimizin faydalanmasını sağladık” dedi ve ekledi:

"Akbank’ın, yerel, bölgesel ve küresel düzeyde sürdürülebilir başarısının desteklenmesi amacıyla değişime ve gelişime açık insan kaynağı yetiştirilmesine değer veriyoruz. Nesillerin birbirinden öğrendiği bir kültürü yaratmak bu açıdan çok önemli. Bunun için ‘Nesilden Nesile Akbanklı’ projesine yürekten inanıyor, bu kapsamdaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altın Stevie ödülü, bu çalışmalarımızda duyduğumuz heyecanın bir yansıması oldu. ”

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)