BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis3G faturaları neden kabardı?----

3G faturaları neden kabardı?

3G faturaları neden kabardı?
02 Eylül 2009 - 11:31 www.finansgundem.com

24 ay sabit taksitli netbook alan aboneler 99 liralık faturayı görünce şok oldu! Şimdi aboneler bir sonraki ay kaç liralık faturayla karşı karşıya kalacaklarını merak ediyor.

‘Merak etmiyor musunuz?’ sloganıyla 3G tanıtımlarına başlayan Turkcell, adreslere postaladığı ilk faturalarla aboneleri şok etti. Turkcell bayilerinde, “24 aylık sözleşme karşılığında aylık sadece 69 lira, başka hiçbir ücret ödemeyeceksiniz” vaadiyle satılan netbookler’a bu ay 99 lira fatura gönderildi. Hesaplarını 69 lira üzerine yapan aboneler 99 liralık fatura karşısında şaşkınlığa uğrarken, önümüzdeki dönemlerde benzer faturaların geleceğine yönelik endişeler artıyor. Bilgi almak için Turkcell Call Center’ı arayanlar uzun süre beklemelerine rağmen herhangi bir operatöre ulaşamadıklarından şikayet ediyor. İletişim şirketiyle iletişim kurulamaması da kaygıları artırıyor! Bu konuda artan şikayetler nedeniyle call center’da yoğunluğun arttığı tahmin ediliyor. Şimdi tüm 3G aboneleri, kabaran faturanın nedenini ‘merak’ ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)