BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisZiraat Emeklilik'e genel müdür atandı----

Ziraat Emeklilik'e genel müdür atandı

Ziraat Emeklilik'e genel müdür atandı
23 Aralık 2009 - 08:02 www.finansgundem.com

Ziraat Bankası tarafından kurulan Ziraat Emeklilik ve Hayat Şirketi'ne genel müdür atandı. Bilindiği gibi Ziraat Sigorta'nın genel müdürü Groupama'dan transfer edilmiş, ancak emeklilik şirketine tama yapılmamıştı.

Ziraat Sigorta'nın başına Groupama Sigorta genel müdür yardımcılarından Naim Temur atanmıştı. Geçen hafta Ziraat Emeklilik ve Hayat'a da genel müdür atandı. Ziraat Sigorta'nın genel müdürü dışardan (kurum dışından) atanırken emeklilik şirketinin genel müdürü ise banka içiresinden atandı. Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcılarından Mesut Güraylı 1 Ocak 2010 tarihi itibariyle Ziraat Emeklilik ve Hayat'ın genel müdürü olarak görev alacak. Güraylı, Ziraat Bankası'nda bireysel kredilerden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu. Bilindiği gibi Güraylı'nın yerine ise First Data Türkiye'nin kurucu genel müdürü Soner Canko atanmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)