BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy tarih verdi: Barış için eylem planı geliştireceğiz----

Zelenskiy tarih verdi: Barış için eylem planı geliştireceğiz

Zelenskiy tarih verdi: Barış için eylem planı geliştireceğiz
29 Temmuz 2024 - 01:20 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, kasım sonuna kadar Ukrayna olarak barış için bir eylem planı geliştireceklerini belirtti.


Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Japonya'nın kamu yayıncısı NHK televizyonu ile yaptığı röportajda ülkesinde devam eden savaşla ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

NHK'nin haberine göre, Zelenskiy, savaşın adil bir şekilde sona ermesi için Ukrayna'ya desteğin ve Rusya'ya baskının sürdürülmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Sabır, destek (Ukrayna'ya) ve diplomatik baskı (Rusya'ya), bunlar savaşın adil bir şekilde sona ermesi için üç faktördür. ABD ve Avrupa ülkeleri birliği korursa, bu ek bir baskı oluşturacak ve Moskova'ya hiçbir şansının olmadığını gösterecek."

Savaşı müzakere yoluyla sona erdirmek konusuna da değinen Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna topraklarına saldırılarını devam ettirmesi durumunda ateşkes çağrılarına yanıt veremeyeceklerini ifade etti.

Güney Kıbrıs'taki üsse ABD konuşlanacak iddiasıGüney Kıbrıs'taki üsse ABD konuşlanacak iddiası

 

Orta Doğu Kiliseler Konseyi'nden Paris Olimpiyatları'na tepki Orta Doğu Kiliseler Konseyi'nden Paris Olimpiyatları'na tepki

 

İsrail'i protesto eden taraftarlara soruşturma: Soykırım olimpiyatları!İsrail'i protesto eden taraftarlara soruşturma: Soykırım olimpiyatları!

 

İsrail Lübnan'ın sınır bölgelerine saldırdıİsrail Lübnan'ın sınır bölgelerine saldırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)