BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYURTSEVEN GİDİYOR, SOMUNCU GELİYOR----

YURTSEVEN GİDİYOR, SOMUNCU GELİYOR

YURTSEVEN GİDİYOR, SOMUNCU GELİYOR
01 Aralık 2008 - 16:14 www.finansgundem.com

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin (TSRŞB) Genel Sekreter Yardımcısı Erdinç Yurtseven Genel Sigorta'ya genel müdür yardımcısı olarak gidiyor. Ekonomist Dirgisi'nin haberine göre yerine de Güven Sigorta'dan ayrılan Bülent Somuncu'nun adı geçiyor.

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin (TSRŞB) Genel Sekreter Yardımcısı Erdinç Yurtseven, Genel Sigorta’ya transfer oluyor. Yurtseven, bundan sonra Genel Sigorta’da mali işlerden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak görev yapacak. Yurtseven’den boşalan TSRŞB genel sekreter yardımcılığı için ise Bülent Somuncu’nun adı geçiyor. Groupama tarafından satın alınan ve Başak Groupama ile birleştirilecek olan Güven Sigorta’nın genel müdürü olan Somuncu’nun Güven’den ayrıldığını, geçen hafta yine bu köşede yazmıştık. Aslında Yurtseven ve Somuncu’nun kariyerleri, geçmişte de çakışan iki isim. Bülent Somuncu Sigorta Murakabe Kurulu Genel Müdürü iken Erdinç Yurtseven de İstanbul Bölgesi’nden sorumlu genel müdür yardımcısı olarak Somuncu’ya bağlı olarak çalışmış.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)