BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYKB'YE İKİ YENİ GMY GELİYOR----

YKB'YE İKİ YENİ GMY GELİYOR

YKB'YE İKİ YENİ GMY GELİYOR
12 Kasım 2008 - 13:27 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Tayfun Bayazıt'a iki yeni yardımcı geliyor. İki yeni yönetici de Nazan Somer'in ekibinden. Biri kredi kartlarından diğeri de tüketici kredilerinden sorumlu olacak. Peki Somer ne yapacak?

Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Tayfun Bayazıt'a iki yeni genel müdür yardımcısı geliyor. İki yeni yönetici de Nazan Somer'in ekibinden. Her iki yöne yöneticinin de 40 yaşın altında olması bankada gençleştirme operasyonu olarak yorumlanıyor. Peki kim bu yeni genel müdür yardımcıları? Biri kredi kartlarından diğeri de tüketici kredilerinden sorumlu olacak. Peki Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer ne yapacak? İşte ayrıntılar... Yapı Kredi'de konuşulanlara göre bu ay iki yeni genel müdür yardımcısı atanacak. Atamaların yapıldığı ancak duyuruların henüz yapılmadığı söyleniyor. Bu atamanın ikisi de Kredi Kartları'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer'in ekibinden olacak. Biri Hakan Kaplan diğeri ise Selim Hakkı Tezel. Hakan Kaplan'ın kredi kartlarından sorumlu genel müdür yardımcısı olması beklinirken Selim Hakkı Tezel ise tüketici kredilerinden sorumlu genel müdür yardımcısı olması bekleniyor. Yeni yeni yapılanmayla birlikte Nazan Somer'in birimi iki yeni genel müdür yardımcısına bağlanacak. Banka içerisinde konuşulanlara göre Nazan Somer kredi kartları ile tüketici kredilerini bırakacak. Somer'in daha önce Yapı Kredi'den ayrılan ve Eurobank Tekfen'e transfer olan Mehmet Sönmez'in sorumluluk alanlarından sorumlu genel müdür yardımcısı olacağı söyleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)