BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYKB'DEN AYRILAN SALCI NEREYE GEÇTİ----

YKB'DEN AYRILAN SALCI NEREYE GEÇTİ

YKB'DEN AYRILAN SALCI NEREYE GEÇTİ
04 Kasım 2008 - 08:39 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası'nda Kredi Kartları Bölümü'de çalışan Ali Salcı bankadan istifa etti. 31 Ekim 2008 itibaryle Yapı Kredi’deki görevimden ayrılan Salcı, Visa Europe İstanbul Ofisi'nde çalışmaya başlayacak. Peki Salcı, görevinden neden ayrdıldı.

Yapı Kredi Bankası'nda Kredi Kartları Bölümü'de çalışan Ali Salcı Yapı Kredi Bankası'ndan istifa etti. 31 Ekim 2008 itibaryle Yapı Kredi’deki görevinden ayrılan Ali Salcı, 17 Kasım 2008 itibarıyla Visa Europe İstanbul Ofisi'nde çalışmaya başlayacak. Peki Salcı, görevinden neden ayrdıldı? Malum bankadaki insan kaynakları politikaları son dönemlerde çok tartışılılıyor. Bilindiği gibi bankada Yapı Kredi Bankası Kredi Kartlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer'e bağlı faaliyet gösteren üç birim bulunuyor. Bu birimlerin başanda ise gurup müdürleri görev yapıyor. Bu birimlerinden birinde gurup müdürü olarak çalışan Ali Salcı'nın yeni yapılanmadan rahatsızlık duyduğu için banka ile yollarının ayırdığı söyleniyor. Daha önce yapılan yeniden yapılanmayla Ali Salcı ile aynı statüde çalışan görev yapan Hakan Kaplan, bir anlamda Grup Müdürleri Müdürü olarak atanmıştı. Yani diğer grup müdürleri Hakan Kaplan'a bağlanmıştı. Yeni yapılanmadan rahatsız olan Salcı'nın uzun süredir iş değişikliği için görüşmeler yaptığı biliniyordu. Visa'dan gelen teklif değerlendiren Salcı geçen hafta banka ile yollarını ayırdı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)