BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYKB'DE YENİ GMY NEDEN AÇIKLANMIYOR?----

YKB'DE YENİ GMY NEDEN AÇIKLANMIYOR?

YKB'DE YENİ GMY NEDEN AÇIKLANMIYOR?
18 Aralık 2008 - 13:35 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası'nda Selim Hakkı Tezel'in genel müdür yardımcısı olacağını daha önce açıklamıştık. Banka içerisinde Tezel, genel müdür yardımcısı oldu gibi...Ama henüz resmi açıklama yapılmadı. Neden bu atamayı banka yönemi kamuoyuna duyurmadı?

Yapı Kredi Bankası'nda Selim Hakkı Tezel'in genel müdür yardımcısı olacağını daha önce Finans Gündem farkıyla yazmıştık. Banka içerisinde Tezel genel müdür yardımcısı oldu gibi.. Bina ierisinde taşınma işlemleri tamamlandı. Odası hazırlandı. Tezel dokuzuncu kattan 16'ınca kata taşındı. Tebrikleri kabul etmeye bile başladı. Ancak banka yönetimi bu atamayı henüz resmi olarak duyurmadı. Yani bu atamanın duyurusu ne çalışanlara da ne de kamuoyuna duyuruldu. Banka yönetimi Selim Hakkı Tezel'i genel müdür yardımcısı yapmasına karşın bu atamayı neden duyurmuyor? Bunun iki nedeni var. Birini banka içeresinde konuşulanlara göre diğerini Banka dışında ama finans çevrelerinde konuşulanlara göre açıklayacağım. Banka içerisinde konuşulanlara göre Selim Hakkı Tezel'in atasında sorun yok. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) onayı bekleniyor. Hatta Kurul'dan onay bile alındı. Ancak bu atama diğer gelişmelerle birlikte duyurulacak. Nedir bu gelişmeler diye merak edenler için hemen yazalım. Genel Müdür Yardımcıları'ndan Nazan Somer'in görev ve sorumlulukları artırılacak. Hatta bunun için gerekli olan yazışmalar tamalandı. Genel müdür Tayfun Bayazıt'ın masasında bekliyor. Bugün yarın ya da en geç yeni yıla girerken açıklanması bekleniyor. Somer'in yetki ve sorumlulukları artırılarak genel müdür vekili olması bekleniyor. Muhtemelen, KOBİ kredileri ile tüketici kredileri de Somer'e bağlanacak. Banka içerisinde bu iki duyurunun birlikte yapılması bekleniyor. Yapı Kredi dışında konuşulana göre ise bu atama henüz BDDK tarafından onaylanmadı. Ancak bu BDDDK'nın bu atamayı onaylamayacağı anlamanıa gelmiyor. Bunun için biraz daha beklemek gerekecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)