BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYKB MÜDÜRLERİ ANTALYA'DA TOPLADI----

YKB MÜDÜRLERİ ANTALYA'DA TOPLADI

YKB MÜDÜRLERİ ANTALYA'DA TOPLADI
29 Ekim 2008 - 09:51 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası geçen hafta sonu bütün şube müdürlerini Antalya'da topladı. Bankada görev yapan 1000 yöneticinin hazır bulunduğu toplantıda genel müdür Tayfun Bayazıt şube müdürlerine ne tür mesajlar verdi?

Yapı Kredi Bankası geçen hafta sonu bütün şube müdürlerini Antalya'da topladı. Banka'da görev yapan 1000 yöneticinin hazır bulunduğu toplantıda genel müdür Tayfun Bayazıt çalışanlara krizle ilgili bilgiler verdi. 1000'in üzerinde şube ve bölge müdürünü antalya'da toplayan, Yapı Kredi bankası Genel Müdürü Tayfun Bayazıt, çalışanlara finansal kriz konusunda bilgilendirerek. Kiriz sürse de bu krizden Yapı Kredi Bankası'nın etkilenmesinini mümkün olmadığını söyledi. Bayazıt, özet olarak "Biz önlemlerimizi aldık krizden en az etkilenecek bankalardan biriyiz" mesajı verdi. Ayrıca toplantıda şubelerin hedefleri de konuşuldu. Önümüzdeki günlerde diğer bankaların da orta ve üst düzey yöneticileriyle bu tür toplantılar yapması bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)