BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYKB BİR GÜNDE 5 ŞUBE KAPATTI----

YKB BİR GÜNDE 5 ŞUBE KAPATTI

YKB BİR GÜNDE 5 ŞUBE KAPATTI
07 Şubat 2009 - 01:50 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Bankası yılın ilk ayında beş şubesini kapattı. Kapatılan şubelerden biri tam 57 yıldır Yapı Kredi müşterilerine hizmet veriyordu.

Yapı Kredi Bankası yılın ilk ayında beş şubesini kapattı. Kapatılan şubelerden biri tam 57 yıldır Yapı Kredi müşterilerine hizmet veriyordu. Bankanın kapattığı şubelerin ikisi Antalya'da yer alırken biri İstanbul'da, diğerleri ise İzmir ve Kayseri'de... Kayseri'de kapatılan şube 1952 yılından bu yana hizmet verirken, İzmir Konak'taki şube ise 1989 yılından bu yana hizmet veriyordu. Antalya Side'de kapatılan şube 1986 yılında, Antalya Migros Alışveriş Merkezi'ndeki şube ise 2005 yılında açılmıştı. İstanbul'da kapatılan şube ise Yeşilköy International Hospital Hastanesi şubesi olarak hizmet veriyordu. Yapı Kredi Bankası adı geçen şubeleri ocak ayının 12'si itibariyle kapattı. Aynı günde beş şube kapatan banka, ocak ayında en fazla şube kapatan banka oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)