BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYine, yeni, yeniden Selran Çakır----

Yine, yeni, yeniden Selran Çakır

Yine, yeni, yeniden Selran Çakır
12 Temmuz 2011 - 12:39 www.finansgundem.com

Global Yatırım Holding Yatırımcı İlişkileri Birimi, yeniden Selran Çakır Baydar’a emanet

Global Yatırım Holding’in Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü görevine, Selran Çakır Baydar atandı. Baydar, daha önce de görev aldığı Global Yatırım Holding bünyesinde, Yatırımcı İlişkileri birimini 2005 yılında kurmuş ve 2008 yılına kadar Direktörlük görevini yürütmüştü. Uluslararası ve yerli yatırımcı ilişkileri, kurumsal yönetişim ve halkla ilişkiler faaliyetlerinden sorumlu olacak Baydar, görevine 1 Temmuz 2011 tarihi itibarıyla başladı.

“Finans” alanındaki lisans eğitimini Miami University of Ohio’da tamamlayan Baydar, IEP Paris Siyasal Bilgiler Enstitüsü’nde lisansüstü eğitimi aldı. Kadir Has Üniversitesi’nde “Bankacılık ve Finans” alanında Doktora çalışmalarına devam eden Baydar, Global Menkul Değerler A.Ş.’de 1996 –2001 yılları arasında “Makro Analist”, ve “Uluslararası Sermaye Piyasaları Kurumsal Satış Temsilcisi” görevlerini üstlendi. Baydar, 2010 yılından bu yana Pegasus Airlines Yatırımcı İlişkileri Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)