BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisYılmaz Yıldız nerede işbaşı yaptı?----

Yılmaz Yıldız nerede işbaşı yaptı?

Yılmaz Yıldız nerede işbaşı yaptı?
29 Ağustos 2012 - 08:23 www.finansgundem.com

Groupama Sigorta’nın eski Genel Müdürü Yıldız, yabancı bir sigorta şirketi ile el sıkıştı

FİNANS GÜNDEM/ÖZEL
Zurich Sigorta Genel Müdürü Lutz Christian Bauer’in 29 Haziran itibariyle görevinden ayrıldığını Türkiye’ye ilk duyuran Finans Gündem, bir bomba daha patlatıyor. Ve sigorta devinin yeni patronunu açıklıyor: Yılmaz Yıldız…
Finans Gündem’in ulaştığı bilgilere göre, iki yıl yürüttüğü Groupama Türkiye CEO’luğundan Haziran’da istifa eden ve yaklaşık iki aydır ‘Nerede, ne yapıyor?’ sorularıyla merak uyandıran Yıldız, Bauer’in boşalttığı koltuğa oturdu. Zurich Sigorta’nın yeni Genel Müdürü Yılmaz Yıldız, Türk finans sektörünün başarılı profesyonelleri arasında yer alıyor.
YILMAZ YILDIZ KİMDİR?
TED Ankara Koleji mezunu olan Yılmaz Yıldız, Harvard Üniversitesi, Harvard Business School (MBA) ve Boston Üniversitesi ekonomi ve işletme bölümlerini şeref dereceleriyle bitirdi. Almanya’da Heidelberg Üniversitesi’nde Avrupa Birliği üzerine çalışmalarda bulundu. Kariyerine Hazine Müsteşarlığı’nda İhracat ve Yatırım Teşvikleri Dairesi’nde başladı. Ardından Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde Dünya Bankası Projeleri Dairesi’nde finans, sağlık, eğitim ve özelleştirme projelerinde çalıştı. Morgan Stanley Londra’da yatırım bankacılığı ve Amerikan Bain&Company Strateji Danışmanlığı şirketinin Avrupa, Amerika, Hindistan ve Türkiye ofislerinde yöneticilik yaptı.
2000 yılından itibaren Garanti Bankası ve Garanti Sigorta’da Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak, Garanti Call Center, Bonus ve Shop&Miles kartları, Alo Garanti ve internet bankacılığı ile bireysel bankacılık ve sigorta ürünlerinin merkezi pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini yöneten Yılmaz Yıldız, 2007 yılında BNP Paribas’ın uluslararası iştiraklerinden CARDIF Türkiye’nin kurucu CEO’su ve Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2009’da ise Groupama Emeklilik’in, bir yıl sonra da Groupama Sigorta’nın Genel Müdürlüğü görevlerini üstlendi. www.finansgundem.com

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Recurring02 Kasım 2012 14:38

    Kendini çok tanımamakla beraber sürekli duyduğumuz kurumsallık sözü onun için vazgeçilmez. Olsa gerek küçük ayrıntılara takıldığı için büyük resmi görmekten aciz. Personel yaptığı devrimlerle motivasyonsuz..

  • Eski Groupamali01 Eylül 2012 02:20

    Groupama'dan atıldığında birkaç kisi hariç tum personel Bayram etmişti.bu atamayı anlamak mümkün değil. Groupamayi sona götüren sigortacılık bilgisi olmayan başarısız bir yoneticiden Zurich ne bekliyor hepvirlikte göreceğiz.

  • canga01 Eylül 2012 00:29

    İdraki meali bu küçük akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez. Groupama'daki başarılı yönetimiyle zarar yazılan iki dönem sonrasında, Zürih Sigorta'da daha başarılı olacağı kesindir. Bye bye happeniz=)

  • NasılAma29 Ağustos 2012 17:47

    Hayırlı olsun! Liderlik, zaman yönetimi, şirket yönetimi, risk yönetimi, hasar yönetimi, call center yönetimi, acente yönetimi, vs. konularında çığır açan uygulamalarını burada da yapacağından eminim. Zurich'ten de bu atama beklenirdi zaten. Because shit Happenz.

  • Groupamalı29 Ağustos 2012 17:13

    kurumsal kültüre denetime ve risk yönetimine müthiş önem veren başarılı bir yöneticidir

  • Groupama29 Ağustos 2012 15:58

    Hayırlı olsun,başarılarının devamını diliyoruz.

  • groupamalılastıramadıklarımızdanmısınız29 Ağustos 2012 10:49

    Hayırlı olsun. Ve tabii ki Fransa'ya da kapak olsun :) Vu le vuuuuuuu liza'cıgım, vule vuuuuuu.......