BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaÖdeme SistemleriYıllık kredi kartı ücretleri nasıl avantaj sağlıyor?----

Yıllık kredi kartı ücretleri nasıl avantaj sağlıyor?

Yıllık kredi kartı ücretleri nasıl avantaj sağlıyor?
06 Eylül 2024 - 17:55 www.finansgundem.com

Kredi kartları sağladıkları birçok avantaj karşılığında yüksek yıllık ücretler talep edebilir. YahooFinance’in haberine göre tüketicilerin kartın masrafları ile getirilerin karşılaştırması gerekiyor

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Ödüllü kredi kartları günlük hayatınızda harcamalarınızdan daha fazla kazanç elde etmenizi sağlar ve bazı durumlarda seyahat ve yaşam tarzı avantajları sunabilir. Ancak bu gibi en iyi kredi kartları aynı zamanda yüksek yıllık ücretleri de talep edebilir.

Peki bir kredi kartının yıllık ücreti ne zaman sağladığı avantajlarını karşılar? YahooFinance’in haberine göre bu tamamen kartların maliyetini dengelemek için kartın avantajlarından yeterince fayda sağlayıp sağlamadığınıza bağlı. Ancak istediğiniz faydayı sağlıyor olsanız bile en iyi maliyet ve değer dengesine sahip olduğunuzdan emin olmak için birden fazla kredi kartı seçeneğini karşılaştırmanızda fayda vardır.

Avantajlara odaklanın

Genel olarak ücretten kaçınıyor olsanız bile, kartın değeri maliyetinden daha ağır basıyorsa, kredi kartı yıllık ücreti harcadığınız paraya değebilir. Ancak bunun için kartın ödül oranlarından ziyade avantajlarına odaklanmak en iyisidir.

Örneğin bir kredi kartı yüksek bir yıllık ücret çıkarmasına rağmen seyahatlerinizi için avantajlı teklifler veya ekstra mil sunabilir. Normal hayatlarında da seyahat etmeyi seven kullanıcılar için bu gibi bir kredi kartı teklifi maliyetin kolayca giderilmesini sağlayabilir.

Yalnızca gerçekten kullanacağınız avantajları göz önünde bulundurun

Kredi kartları birçok değerli avantaj sunabilir. Ancak bunlar harcama alışkanlıklarınıza veya yaşam tarzınıza uygun olmayabilir.

Örneğin bir kredi kartı yüksek miktarda ücret talep etmesine karşılık dijital yayın platformlarında indirim veya çeşitli avantajlar sağlayabilir. Ancak bu gibi platformları kullanmayan bir kişi için avantajların gerçekte hiçbir faydası olmayacaktır.

Hoş geldin ödüllerini unutmayın

Yıllık ücret alan kredi kartları ücreti olmayan kartlardan daha iyi ödül oranları sunmaz. Ancak genellikle hoş geldin ödülleri çok daha yüksek olur. Kart müşterilerinin başvuruları sırasında hangi ödüllerle karşılaşacağını sormasında fayda var.

Zayıf veya sınıflı kredi puanı olanlar yıllık ücretlerden kaçınmalı

Kredi kartları her ne kadar belirli avantajlar sunsa da bu avantajlar harcama alışkanlıklarımıza veya yaşam tarzımıza uygun olmayabilir.

- Kredi kartı kampanyalarını takip etmek istemeyenlerin

- Yaşam tazı yıllık ücret isteyen kredi kartlarının verdiği avantajlarla uyuşmayanların

- Büyük bir ödül için yeterince harcama yapmayanların

- Yıllık ücretlerini geri alabilse bile cepten yapılan masrafları azaltmak isteyenlerin

- Seyahat ödülleri yerine nakit geri ödemeleri tercih edenlerin

- Yıllık ücreti olmayan bir kredi kartının basitliğini tercih edenlerin yıllık ücret istemeyen bir kredi kartını tercih etmesi daha doğru olabilir.

Kredilerde yasal takip sayısı arttıKredilerde yasal takip sayısı arttı

 

OVP'de satır aralarında ne yazıyor? Kart limitleri traşlanacak mı?OVP'de satır aralarında ne yazıyor? Kart limitleri traşlanacak mı?

 

Tek bir kredi kartına güvenmemek için 3 nedenTek bir kredi kartına güvenmemek için 3 neden

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)