BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım son noktayı koydu----

Yıldırım son noktayı koydu

Yıldırım son noktayı koydu
23 Aralık 2012 - 08:22 www.finansgundem.com

Fenerbahçe kritik bir günü geride bıraktı. Kocaman'ın istifa, futbolcular isyan etti. İşte gelinen son nokta...

Fenerbahçeli futbolcular ve başkan Aziz Yıldırım, Can Bartu Tesisleri'nde FB TV'nin canlı yayınında Kocaman'ın istifasına dair açıklamalar yaptı.
"Problem yok" diyerek sözlerine başlayan Yıldrım, "Üzücü saatler yaşadık ancak problem yok. Futbolcu arkadaşlarımız da açıklama yapacak. Maçtan sonraki açıklamada sadece belirli bir grubu kastettim. Bu grubun kimler olduğunu biliyorum. Bu sözlerim onlar içindi. Kulübe destek veren Fenerbahçelilere de teşekkür ediyorum" dedi.
FUTBOLCULAR NE DEDİ?
Demirel: Hocamız devam edecek inşallah
İlk olarak söz alan Volkan Demirel yaptığı açıklamada, "3-4 saattir bir çaba içerisindeyiz. Hocamızın suçu olmadığı biliyoruz. Be yapıyorsak biz kendimiz yapıyoruz. Bu zor dönemin ardından neler yapabileceğimizi konuştuk. Artık konuştuklarımızı sahaya yansıtmamızın zmaanının geldiğinin farkındayız. Sezon sonuna kadar elimizde gelen tüm mücadeleyi gostereceğiz. Tüm takım arkadaşlarımız buradaydı. Biz birlikteliğimizi ortaya koyacağız. Biz Fenerbahçeli futbolcular olarak zor dönemlerden geçtik. Bu dönemlerde en büyük destekçimiz Aykut hocaydı. Bugün Aykut hocanın arkasındayız. İçeride hocaya bıraktığı takdirde durumun daha kötüye gideceğini söyledik. Ne düşündüğünü bilemiyorum.Gerkenleri, konuştuk anlattık, büyük ihtimal devam edecek inşallah." ifadelerini kullandı.
Gökhan Gönül: Eğer bir kan akacaksa...
Gökhan Gönül ise kararın ardından çok üzgün olduklarını ifade etti ve  "Bir takımda kan akacaksa bu hocanınki olmamalı. Biz boyle düşünüyoruz. Sahada oynayan bizleriz. Başarısızlık varsa suç bizdedir. İnşallah birlikte olup 2 sene önceki gibi şampiyon olacağız.. Fenerbahçe için bu gün milat olacak.  Hocamızı kararından döndürdüğümüzü düşünüyorum. İnşallah güzel günler göreceğiz." açıklamasını yaptı.
Selçuk Şahin: Çok ısrar ettik
İstifayla ilgili konuşan bir diğer oyuncu Selçuk Şahin, "Hocamız bırakacak gibi gözüküyordu ama çok ısrar ettik. Böyle bir insanın istifasını istemek komik geliyor bana" sözleriyle Kocaman'a destek oldu.
Yobo: Karabük maçı dönüm noktası
Son olarak söz alan Nijeryalı Yoseph Yobo da kararla ilgili üzüntüsünü dile getirdi. Nijeryalı oyuncu konuşmasında, "Biz bir aileyiz Kocaman'a ihtiyacımız var. Karabükspor mçaı bizim için dönüm noktası oldu." ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)