<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporYıldırım: Ayağınızı denk alın----

Yıldırım: Ayağınızı denk alın

Yıldırım: Ayağınızı denk alın
01 Ekim 2012 - 14:13 www.finansgundem.com

Maç sonu takımı “Ayağınızı denk alın. Ben de hoca da 3 yıl daha burada”

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kasımpaşa maçı sonrasında Aykut Kocaman’ı istifadan döndürürken, soyunma odasında yaşananlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Maç sonrası takımın yanına inen Yıldırım’ı soyunma odasına adımını atar atmaz “Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Böyle devam ederseniz PAF takımı ile çıkarım. Ben 3 sene daha buradayım. Aykut hoca da bu süre boyunca burada. Ayağınızı denk alın” diyerek oyuncuları haşladığı ifade edildi.
Aziz Yıldırım F.Bahçe Dergisi’nin ekim sayısında yer alan yazısında da Kocaman’a verdiği desteği resmen açıkladı:
Aykut Kocaman’la ilk sezon şampiyon olduk, 2. sezonda Türkiye Kupası’nı kazandık. Derbilerde üstünlük sağlayıp, yarım puanla şampiyonluğu kaçırdık. Bunları hatırlatıyorum çünkü bu başarılarda imzası olan teknik heyetimiz ve takımımız içeriden dışarıdan acımasızca, iz ve izan tanımaksızın yerilmektedir.
‘İSTİKRAR KULÜBÜYÜZ’
F.BAHÇE’DE artık başarısızlık üzerinden yapılan iktidar savaşları dönemleri geride kalmıştır. F.Bahçe artık istikrar ve devamlılık kulübüdür. Futbol şubemizde kısa dönemli başarılardan ziyade (ki o başarıları da kazanmış olmamıza rağmen) orta ve uzun dönemli planlamaları esas alan bir zihniyet hakimdir. Bu kararlılığımız, bu politikamız sportif direktörümüz ve teknik sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman önderliğinde hayata geçmeye devam edecektir.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)