BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yeni dalga aşı olmayanların mücadelesi olacak'----

'Yeni dalga aşı olmayanların mücadelesi olacak'

'Yeni dalga aşı olmayanların mücadelesi olacak'
30 Temmuz 2021 - 16:00 www.finansgundem.com

Zonguldak Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Eksal Kargı, kentte günlük 85'leri bulan korona virüs vaka sayılarında artış eğiliminin devam ettiğini belirterek, covid servisleri ve polikliniklerinde de yoğunluğun arttığını söyledi.

Prof. Dr. Eksal Kargı, Türkiye'de son günlerde artan vaka sayılarının Zonguldak'ta da yükselme eğiliminde olduğunu söyledi. Günlük vaka sayılarının tam kapanma verilerine ulaştığını belirten Kargı, korona virüsle mücadele de aşılanmanın en etkin mücadele olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Kargı, kentte korona virüse yakalanan her 3 kişiden 2'sinin aşı olmayanlardan oluştuğunu ifade ederek, şunları aktardı:

"Korona virüs vaka oranları artışı sürüyor. Sıcak havalarla ve normalleşmeyle birlikte virüsün bittiği gibi bir algı oluştu. Ancak virüs tekrar 'ben buradayım' diyor. Tam kapanma verilerine geri döndük. Delta varyantı olarak adlandırdığımız en son mutasyon çok daha bulaşıcı ve çok daha tehlikeli. En etkin mücadeleyse aşılanma. Bu yeni dalga, aşı olmayanların mücadelesi olacak. Delta varyantından en çok aşı olmayanların etkileneceğini düşünüyoruz. Yani, yeni dalgadan aşısızlar etkilenecek. Virüsle mücadelede aşıdan başka çaremiz yok" 

Erdoğan yanıtladı: Aşı olmayanlara kısıtlama gelecek mi?

Yeni korona virüs varyantları aşılı kişileri endişelendirmeli mi?

Avrupa'da bir ilk: İğnesiz şırıngayla aşı yapıldı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)