BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYayalara cep telefonu yasaklandı!----

Yayalara cep telefonu yasaklandı!

Yayalara cep telefonu yasaklandı!
02 Haziran 2021 - 08:20 www.finansgundem.com

Polonya'da yayaların karşıdan karşıya geçerken cep telefonu kullanması yasaklandı.

Polonya Radyosunun haberinde, ülkede trafik kazalarında can kayıplarını azaltmaya yönelik yapılan bir yasa kapsamında trafikte yayaların cep telefonu kullanımına yönelik düzenlemenin de uygulanmaya başlandığı bildirildi.

Haberde, yasanın otoyollarda iki araç arasındaki fren mesafesini yeniden düzenlediği ve bagajda yolculuk yapılmasını yasakladığı belirtildi.

Düzenlemenin yalnız sürücülere yönelik olmadığı, yayaları da kapsadığı belirtilen haberde, yayaların karşıdan karşıya geçerken cep telefonu kullanmasının yasaklandığı aktarıldı.

Geçen yıl Polonya'da trafik kazalarında 2 bin 500 yayanın hayatını kaybettiği, bu yönüyle ülkenin Avrupa Birliği'nde en ön sırada olduğu belirtildi.

ABD'de Johnson&Johnson'a verilen milyar dolarlık ceza onaylandı

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kurallar kimin için?.02 Haziran 2021 10:07

    Bizde de Trafik kuralları neden sadece sürücüler için uygulanıyor, yayalara neden aşırı töleranslı davranıyorlar?.Trafik güvenliği sadece sürücü dikkati ve cezaları ile sağlanamaz, yayalar içinde trafiği tehlikeye sokan davranışları için caydırıcı cezalar gündemde tutulmalı ve uygulanmalı..