BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYatırımcıya Fransa uyarısı----

Yatırımcıya Fransa uyarısı

Yatırımcıya Fransa uyarısı
19 Kasım 2013 - 09:47 www.finansgundem.com

Avrupa'nın en etkili hedge fon yöneticilerinden Michael Hintze, önümüzdeki yıl Fransa'nın yatırımcılar için sorunlara yol açabileceğini söyledi

Yatırımcılara Fransa konusunda dikkatli olmaları uyarısı yapıldı. Avrupa'nın en önemli hedge fon yöneticilerinden Michael Hintze, önümüzdeki yılın yatırımcılar için iyi geçeceği ve Avrupa'nın toparlanmaya devam edeceği öngörülerinde bulunurken Fransa'nın sorun çıkarabileceğini söyledi.

Hintze, "Avrupa'da merkezi ekonomiler, özellikle Almanya, iyi durumda görünüyor. Ancak Fransa'dan endişeliyim" şeklinde konuştu. Hintze endişelerine gerekçe olarak Fransa'daki sosyal gerilimi, kamu borcunu, ülkeden işçi çıkışlarını ve Fransa'nın Euro'dan çıkma riskini gösterdi.

FRANSA CDS'LERİNDEN ALDIM
Fon yöneticisi, Fransız tahvillerini temerrüde karşı koruyan ve bir anlamda Fransız ekonomisinin riskini ölçen CDS'lere yatırım yaptığını söyledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)