BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'nin iki projesine ödül!----

Yapı Kredi'nin iki projesine ödül!

Yapı Kredi'nin iki projesine ödül!
04 Nisan 2016 - 16:26 www.finansgundem.com

Yapı Kredi, dünyanın en saygın iş dünyası ödülleri Stevie Awards’dan iki ödül aldı

Yapı Kredi, dünyanın en saygın iş dünyası ödülleri Stevie Awards’dan iki ödülle döndü. Yapı Kredi Çağrı Merkezi, Satışta İnovasyon kategorisinde Gümüş Stevie’ye, Yapı Kredi çalışanlarına özel, “Birlikte Daha Güçlü” sloganı ile ortaya çıkan 44 Projesi ise İlişki Yönetimi Çözümü kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü.

Her sene dünyanın dört bir yanından 200’den fazla jüri tarafından değerlendirilerek ödüllerin dağıtıldığı Stevie Awards’da, Yapı Kredi Çağrı Merkezi’nin sektörde bir ilk olan “Çağrı Merkezinden Direkt Bireysel İhtiyaç Kredisi Satışı” hizmeti, jüri üyeleri tarafından bankacılık sektöründe inovatif bir uygulama olarak değerlendirildi. Hizmetin sektöre yenilikçi bir anlayış sunması ve müşterilerin hayatını kolaylaştırması Yapı Kredi’ye Gümüş Stevie ödülünü kazandırdı.

Çalışanların ilk tercih ettiği kurum olma hedefi doğrultusunda Yapı Kredi çalışanlarına özel olarak kurgulanan 44 Projesi ise içinde bulunan kurum aidiyetini artıran hizmetleri ve referans sistemi ile yapılandırdığı içeriği sayesinde İlişki Yönetimi Çözümü kategorisinde Bronz Stevie Ödülü’ne layık görüldü. Yapı Kredi’nin kuruluş yılı olan 1944’ten ilham alan ve “Birlikte Daha Güçlü” sloganına sahip 44 Projesi, Yapı Kredi çalışanlarının bankanın ürünlerinde sahip oldukları mevcut avantajlardan finansal ihtiyaçlarında desteğe, özel müşteri deneyiminden çalışanlara özel çağrı merkezine kadar tüm ayrıcalıkları sevdikleri ile de paylaşmasına imkan tanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)