BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi’de üst düzey atama----

Yapı Kredi’de üst düzey atama

Yapı Kredi’de üst düzey atama
04 Şubat 2022 - 18:32 www.finansgundem.com

Bankanın İnsan Kaynakları Organizasyon ve İç Hizmetler Yönetimi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Özden Önaldı getirildi.

Yapı Kredi’nin İnsan Kaynakları Organizasyon ve İç Hizmetler Yönetimi’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine Özden Önaldı atandı. Önaldı, yeni görevine gerekli resmi onayların tamamlanmasının ardından başlayacak.

Yapı Kredi CEO’su Gökhan Erün, görev değişimine ilişkin yaptığı açıklamada şu değerlendirmede bulundu: “Sayın Önaldı’nın bankacılık dahil pek çok farklı sektörde sahip olduğu deneyim ve vizyonu ile kurumumuza büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Gerçekleşen bu atamanın Sayın Önaldı, bankamız ve tüm sektör adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Özden Önaldı hakkında

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü mezunu olan Özden Önaldı, profesyonel hayatına 1999 yılında SAP şirketinde “Proje Danışmanı” olarak başladı. Sonrasında kariyerine bankacılık sektöründe devam eden Önaldı, Osmanlı Bankası’nda “Alternatif Dağıtım Kanalları” alanında çalıştı. Devamında ise Garanti Bankası’nda görev alarak, CRM & Pazarlama, Stratejik Planlama, IT ve İnsan Kaynakları alanlarında farklı yönetim kademelerinde birçok stratejik projeye liderlik etti. 2016 yılında Koç Holding’e katılan Özden Önaldı, son olarak İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanlığı’nda “Eğitim ve Gelişim Müdürü” olarak görev yapıyordu. Önaldı, halen Koç Üniversitesi Executive MBA Programı’na devam etmektedir.

Yapı Kredi'den 2021'de ekonomiye 564 milyar TL kaynak

Yapı Kredi’nin sürdürülebilirlik çalışmalarına global tescil

Yapı Kredi’den ihracatçı müşterilerine yeni bir ilk

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)