BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYapı Kredi'de Ermert emekli oldu----

Yapı Kredi'de Ermert emekli oldu

Yapı Kredi'de Ermert emekli oldu
02 Ocak 2018 - 09:27 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcılarından Mehmet Murat Ermert görevinden emekli olarak ayrıldı

Yapı Kredi'nin Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Murat Ermert emekli oldu. Emeklilik nedeniyle görevinden ayrılan Ermert, Kurumsal İletişim'den sorumlu genel müdür yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Mehmet Murat Ermert kimdir?

Murat Ermert, 1987’de Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olup, iş hayatına aynı yıl Leo Burnett Reklam Ajansı’nda başlamıştır. 1989-1993 yılları arasında Yapı Kredi’de Reklam Birim Yönetmeni olarak çalışmıştır. 1994-1996 yılları arasında Doğan Medya Grubu’nda Medya Pazarlama Müdürü olarak görev alan Ermert, 1996-2000 yılları arasında Demirbank’ta Reklam ve Halkla İlişkiler Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 2000-2008 yılları arasında Dışbank’ta (daha sonra Fortis) Kurumsal İletişim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışan, aynı zamanda Brüksel’de Fortis’in Global Pazarlama ve İletişim Yönetimi’nde görev alan Ermert, Anadolu Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak da ders vermiştir. Kurumsal İletişimciler Derneği kurucu üyesi ve Avrupa İletişim Direktörleri Derneği (EACD) üyesi olan Ermert, Temmuz 2008’den bu yana Yapı Kredi’de Kurumsal İletişim’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürürken 2 Ocak 2018 tarihinde görevinden emekli olarak ayrıldı.

Şirketten KAP'a şu açıklama yapıldı:

Bankamız Kurumsal İletişim'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Murat Ermert kendi isteği ile emekli olarak 2 Ocak 2018 tarihi itbari ile Bankamızdaki görevinden ayrılmıştır.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)