BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYahya Sinvar son ana kadar çarpıştı!----

Yahya Sinvar son ana kadar çarpıştı!

Yahya Sinvar son ana kadar çarpıştı!
18 Ekim 2024 - 16:40 www.finansgundem.com

Ölümünün doğrulanmasının ardından Hamas lideri Yahya Sinvar'ın son anlarına ait görüntüler yayınlandı. Görüntülerde ağır yaralı olduğu belirlenen Hamas liderinin son ana kadar çatışmaya devam ettiği görülüyor.


İsrail ordusu, uzun süredir aradığı Sinvar’ı 7 Ekim'deki saldırıların baş planlayıcısı olarak suçluyordu. Ancak İsrail basınında yer alan iddialara göre, Sinvar bir suikast operasyonuyla değil, Gazze'de devriye gezen İsrail askerleri tarafından tesadüfen tespit edildi.

İsrail askerleri, bir grup şüpheli Hamas üyesinin binalar arasında hareket ettiğini fark etti ve ateş açtı. Bunun sonucunda çıkan çatışmada Sinvar, yıkık bir binaya sığındı. Çatışma sırasında binaya tank mermileri ve bir füze de isabet etti.

AĞIR YARALI OLARAK SONUNA KADAR SAVAŞTI

İsrail ordusu, olayın ardından küçük bir İHA ile kaydedilen görüntüleri yayınladı. Görüntülerde ağır yaralı olan Sinvar’ın bir koltukta oturduğu ve yüzünün eşarpla örtülü olduğu görülüyor. Yaralı olmasına rağmen Sinvar, elindeki bir sopayla kendisini kaydeden İHA’ya saldırmaya çalıştı.

ABD, Sinvar'ın öldüğünü doğruladıABD, Sinvar'ın öldüğünü doğruladı

 

İsrail, Sinvar'ın öldürüldüğünü duyurdu, Hamas haberi doğruladıİsrail, Sinvar'ın öldürüldüğünü duyurdu, Hamas haberi doğruladı

 

Netanyahu: Yahya Sinvar'ın evini kuşattıkNetanyahu: Yahya Sinvar'ın evini kuşattık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)