BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYağışlar ne zaman bitecek?----

Yağışlar ne zaman bitecek?

Yağışlar ne zaman bitecek?
07 Haziran 2016 - 09:09 www.finansgundem.com

İstanbul hava durumu başta olmak üzere yurt genelinde yağışlar devam edecek. Meteoroloji son tahminleri açıkladı. Sıcaklık mevsim normalllerinin 3 derece altında olacak. Peki yağışlar ne zaman duracak?

İstanbul'da gün içinde aralıklarla etkili olacak sağanak yağış yarından itibaren etkisini kaybediyor ve sıcaklıklar birkaç derece artıyor. Meteorolojiden ise bu sabah için Doğu Karadeniz ve Erzurum çevreleri için yeni yağış uyarısı geldi.

İSTANBUL HAVA DURUMU YAĞIŞLAR NE ZAMAN BİTECEK?

İstanbul hava durumu son tahminler meteoroloji açıkladı. İstanbul'da son birkaç gündür etkili olan sağanak yağışlar bugün akşam saatlerinden itibaren etkisini azaltacak ve yarından itibaren güneş yüzünü tekrar gösterecek.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

METEOROLOJİ BUGÜN İÇİN UYARDI!

Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde Salı sabah saatlerinde başlayacak olan yağışların; akşam saatlerine kadar Doğu Karadeniz ile Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (heyelan, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışı vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)