BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiX'te engelleme özelliği değişiyor!----

X'te engelleme özelliği değişiyor!

X'te engelleme özelliği değişiyor!
17 Ekim 2024 - 11:05 www.finansgundem.com

Sosyal medya servisi X, 'engelleme' işlevinde bir güncelleme yapılacağını resmi olarak açıkladı. Bu kapsamda, bir kullanıcı tarafından engellense bile, açık profilden yapılan paylaşımları izlemeye devam edebilecek.

X'in engelleme özelliğinde değişiklikler yapılacağını X'in sahibi Elon Musk, geçtiğimiz ay açıklamıştı. Dün ise uygulamaya ilişkin detaylara açıklık getirildi.

Yakında başlayacak olan güncelleme ile engellediğiniz hesaplar, hesabınız 'herkese açık' olarak ayarlandıysa tüm gönderilerinizi görebilecek, fakat hiçbir şekilde etkileşime giremeyecek.

Önceki uygulamada engelleme özelliği ile kişiler istemedikleri kişilerin paylaşımlarını görmesini ve onlarla etkileşimde bulunmasını engelleyebiliyordu.

Fakat yeni güncelleme ile engellenen hesaplar artık kişinin paylaşımlarını görüntüleyebilecek. Yalnızca beğenme, yorum veya doğrudan mesaj atma gibi etkileşimlerde bulunamayacaklar.

X'ten güncellemeye dair yapılan açıklama,

"Bugün, yeni güncelleme ile kullanıcılar engelledikleri kişilerle ilgili zararlı veya özel bilgileri paylaşmak ve gizlemek için engellemeyi kullanabilir. Kullanıcılar bu güncellemeyle böyle bir davranışın gerçekleşip gerçekleşmediğini görebilecek ve bu da daha fazla şeffaflık sağlayacak"

Twitter'ın alternatifi Bluesky halkın kullanımına açıldıTwitter'ın alternatifi Bluesky halkın kullanımına açıldı

 

Elon Musk'a Twitter ile ilgili dava açıldıElon Musk'a Twitter ile ilgili dava açıldı

 

Twitter kullanıcılarına para dağıtıyorTwitter kullanıcılarına para dağıtıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)