BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisWhite Clarke İstanbul’da ofis açıyor ----

White Clarke İstanbul’da ofis açıyor

White Clarke İstanbul’da ofis açıyor
18 Ağustos 2009 - 20:18 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre finans sektörüne hizmet veren uluslararası teknoloji şirketi White Clarke Group (WCG) İstanbul’da Türkiye ofisini açıyor.

White Clarke İstanbul’da ofis açıyor Finans sektörüne yazılım ve teknoloji hizmeti veren uluslararası teknoloji şirketi White Clarke Group (WCG) İstanbul’da Türkiye ofisini açıyor. Leasing, tüketici finansmanı gibi varlık finansmanı (asset-finance) sektörüne yönelik faaliyet gösteren şirketin bu hamlesi, grubun uluslararası büyüme stratejisi olan ‘Küresel düşün, yerel davran’ felsefesiyle açıklanıyor. WCG’nin Türkiye Temsilciliği’ne de Nazlı Civelek getirildi. WCG’nin Avrupa ve İngiltere’deki rojelerinde uzun süre çalışan Civelek, şimdi Türkiye temsilciliğini kurmakla meşgul. Bu yılın sonuna kadar faaliyete geçmeyi planladıklarını söyleyen Civelek, Türkiye’de uzun vadeli hedefleri olduğunu söylüyor. Özellikle leasing sektöründe potansiyel gören White Clarke Avrupa Genel Müdürü Peter Kainradl ise “Türk leasing sektörü bize cazip fırsatlar sunuyor” diyor. Türkiye’nin yeni işletmeler açısından dünya sıralamasında 20’nci sırada olduğunu söyleyen Kainradl, şöyle devam ediyor: “Leasingde sınırları aşmak için hiçbir engel yok. Muhtemelen bu konuda en pozitif manzara, pazara yeni gelecek leasing şirketlerinin diğer yeni ürünlerle beraber operasyonel leasing yapmasına da olanak sağlayacak olan yeni kanun. Aynı olumlu durum ‘sale ve leaseback’ (sat ve geri kirala) operasyonları için de geçerli. Leasing işlemlerine konu olan mal tanımlarının da genişletilmesi bekleniyor. Resesyona ve leasing işlemlerindeki KDV arttırımına rağmen, inanıyoruz ki Türkiye pazarı gelecek vaat ediyor.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)