BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiWhatsApp pil ömrünü iki katına çıkaracak! Yeni özellikten ilk görüntü----

WhatsApp pil ömrünü iki katına çıkaracak! Yeni özellikten ilk görüntü

WhatsApp pil ömrünü iki katına çıkaracak! Yeni özellikten ilk görüntü
18 Ekim 2024 - 14:20 www.finansgundem.com

Karanlık mod desteği sunan WhatsApp, çok yakında gelecek olan güncellemeyle tamamen siyah hale gelecek.

WhatsApp, yıllar içinde uygulaması için tüm platformlarda modern bir arayüze geçiş yaptı. Şu an kullanıcılar tarafından beğenilen dostane tasarımıyla, yakında tema seçenekleri ve daha fazla kişisel ayar desteği sunacak.

Güncellenmiş sürümle WhatsApp’ın mevcut arka plan rengi #0b141a, daha koyu ve derin bir ton olan #0a1014 ile değiştirilecektir. Bu renk değişikliği, uygulamanın daha göz dostu bir renk tonuna geçiş yapmasını sağlarken, aynı zamanda pil tüketimini de minimuma indirmeyi hedefliyor.

Eklenen yeni tema, sadece arka plan rengini dönüştürmekle kalmayacak, aynı zamanda mesaj balonları ve sohbetlerin standart arka planını da daha koyu hale getirecek.

Böylece, loş ışıkta gözler daha az yorgunluk yaşayacak ve yazılar daha kolay okunabilir hale gelecek. Özellikle akşam saatlerinde WhatsApp kullananlar için büyük bir konfor sunacak.

Bununla da sınırlı kalmıyor. WhatsApp, yakın zamanda tasarım ve kişiselleştirme konusunda birkaç önemli adım daha attı. Birkaç gün önce yayımlanan beta versiyonunda, kullanıcılar sohbet temalarını 22 farklı renk ile özelleştirme şansına sahip oldu. Artık, bu 22 temanın arasına ultra karanlık tema alternatifi de dahil edildi ve yakında resmi sürümde tüm kullanıcılara sunulacak.

Meta, WhatsApp ve Instagram çalışanlarına kötü haberMeta, WhatsApp ve Instagram çalışanlarına kötü haber

 

WhatsApp’taki 1.2 milyar liralık vurgunda çete lideri berberWhatsApp’taki 1.2 milyar liralık vurgunda çete lideri berber

 

Whatsapp o telefon modellerinde artık çalışmayacak Whatsapp o telefon modellerinde artık çalışmayacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)