BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemWallace: Ukrayna'ya uçaksavar füze hibe etmeyi değerlendiriyoruz----

Wallace: Ukrayna'ya uçaksavar füze hibe etmeyi değerlendiriyoruz

Wallace: Ukrayna'ya uçaksavar füze hibe etmeyi değerlendiriyoruz
09 Mart 2022 - 17:18 www.finansgundem.com

İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Ukrayna'ya uçaksavar füze hibe etmeyi değerlendirdiklerini belirtti. Wallace, bu sistemin "savunma silahları" tanımı içinde kalacağını söyledi.

Savunma Bakanı Wallace, Avam Kamarasında Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin yaptığı konuşmada, İngiliz istihbaratının, Rusya'nın askeri hedeflerinden sadece birinde başarılı olduğunu ve Herson'u ele geçirdiğine inandığını dile getirdi.

Wallace, Rus ordusunun, Mariupol gibi şehirleri kuşatmasına rağmen kontrol etmediğine işaret ederek, Rusya'nın havadaki hakimiyetinin Ukrayna hava savunması tarafından engellendiğini bildirdi.

Bakan, İngiltere'nin tanklara karşı savunma kapsamında Ukrayna'ya daha fazla savunma silahı gönderdiğini ve İngiliz hükümetinin insani yardım miktarını 220 milyon sterline çıkardığını bildirdi.

Ukrayna'nın Rus hava saldırılarını bastırma yeteneğini sürdürmesinin hayati önemde olduğunu söyleyen Wallace, şunları kaydetti:

Ukrayna'nın taleplerine yanıt olarak hükümet, STARStreak yüksek hızlı hava savunma füzelerinin hibe edilmesini değerlendirme kararı aldı. Bu sistemin savunma silahları tanımı içinde kalacağına ancak Ukrayna kuvvetlerinin hava sahasını daha iyi savunmasına izin vereceğine inanıyoruz. Yaptığımız her şey, savunma sistemleri tedarik etme kararına bağlı ve stratejik düzeye tırmanmayacak şekilde ayarlandı.

 

Uluslararası Af Örgütü açıkladı: Ekmek kuyruğundaki siviller öldü!

 

Ukrayna: Ruslar Kiev'i ele geçirmeye hazırlanıyor

 

Kanada'dan Ukrayna'ya askeri teçhizat

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)