BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan ve Hacıosmanoğlu birbirine girdi----

Volkan ve Hacıosmanoğlu birbirine girdi

Volkan ve Hacıosmanoğlu birbirine girdi
10 Mart 2014 - 22:21 www.finansgundem.com

Trabzon'da olaylı maçın tatil edilmesinin ardından soyunma odasında Volkan ve hacıosmanoğlu arasında tartışma çıktığı iddia edildi

Hakemin maçı tatil etmesi nedeniyle soyunma odası koridoruna giren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu kaleci Volkan ile tartıştığı iddia edildi.

İddiaya göre; Hacıosmanoğlu "Golden sonra elini niye öyle edep yerine götürüp taraftarı tahrik ettin. Ayıp değil mi yaptığın" demesi üzerine Volkan "Yürü be adam.  Sen ne diyorsun bana taş çakı bir sürü madde attılar" diyerek sert çıktı.

Bunun üzerine Başkan Hacıosmanoğlu kaleci Volkan'ın üstüne yürürken araya güvenlik güçleri girdi. Ve Volkan'ı soyunma odasına soktular. 
BİBER GAZI İLE TARAFTARI DAĞITTILAR
Trabzon emniyeti maç çıkışında şeref tribünün önünde bekleyen taraftarları güvenlik güçleri biber gazı ile dağıttı. Çok sayıda yara taraftar ve polisin olması dikkat çekti. Emniyet Müdürü ve valiyi istifaya davet eden taraftarlar Fenerbahçe yönetimine ve futbolcularına tepki gösterdiler.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)