BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinVictoria’s Secret’ın ilk Down sendromlu modeli----

Victoria’s Secret’ın ilk Down sendromlu modeli

Victoria’s Secret’ın ilk Down sendromlu modeli
18 Şubat 2022 - 15:53 www.finansgundem.com

Victoria's Secret kapsayıcılık vurgulu yeni kampanyasında ilk defa Down sendromlu bir modele yer verdi. Firma, geçtiğimiz yıllarda büyük beden modellerle çalışmaya başlamıştı.

İç giyim markası Victoria’s Secret, yıllarca belirli beden kalıplarına bağlı kalmakla eleştirildikten sonra imajını değiştirme ve ‘çeşitliliğe açık’ görünme kararı aldı. Firmanın Instagram hesabından yapılan resmi duyuru ile 24 yaşındaki Sofia Jirau, Victoria's Secret kampanyasında yer alan ilk Down sendromlu kişi oldu.

Jirau'nun yanı sıra 17 kadının yer aldığı kampanyada Victoria's Secret'ın “bütün kadınları kucaklayıcı olmaya olan bağlılığı” vurgulandı.

'Hayal ettim, çalıştım, gerçek oldu'

Instagram'dan haberi duyuran Jirau, “Hayal ettim, çalıştım ve bugün bir rüya gerçek oldu. Sonunda sana büyük sırrımı söyleyebilirim. Down Sendromlu ilk Victoria’s Secret modeliyim! Projelerimde beni her zaman desteklediğiniz için hepinize teşekkür ederim. Bu sadece başlangıç, ama artık sınır yok!” dedi.

Jirau, Şubat 2020’de ilk kez New York Moda Haftası’nda modellik yaptı. 2019 yılında “I love it” sözünden yola çıkarak “Alavett” adlı çevrimiçi mağazasını açmasıyla kariyeri modellik dışında da ilerledi.

NYFW’deki ilk çıkışından sonra Jirau, “hayalini yaşarken” bunun genel kariyerinin sadece başlangıcı olduğunu kaydetti. “Küçükken aynada kendime baktım ve ‘model ve iş kadını olacağım’ dedim” demişti. Şubat 2020’de Jirau ayrıca NYFW’de yürürken bir videosunu Instagram hesabından paylaşarak, “Bunun için doğdum ve dünyaya bir modelin parlaması için gereken her şeye sahip olduğumu göstermek istiyorum” yazmıştı.

Victoria’s Secret'a Türk dokunuşu

Victoria’s Secret alıcı bulamadı halka arz oluyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)