BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVictor Osimhen'in röveşata golü tarihe geçti----

Victor Osimhen'in röveşata golü tarihe geçti

Victor Osimhen'in röveşata golü tarihe geçti
20 Ekim 2024 - 14:10 www.finansgundem.com

Galatasaraylı Osimhen'in Antalyaspor'a attığı röveşata golü, dünya futbolu tarihinde 2,30 metre yükseklik sınırını aşan iki röveşata golünden biri olarak tarihe geçti.

Lider Galatasaray'ın Süper Lig'de Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maçta Nijeryalı golcü Victor Osimhen'in 2,32 metre yükseklikten attığı röveşata golü, 2017-2018 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'in Juventus'u deplasmanda 3-0 yendiği maçta, Portekizli yıldız golcü Cristiano Ronaldo'nun 2,38 metre yükseklikten attığı röveşata golüyle birlikte tarihte 2,30 metre barajını geçen 2. gol oldu.

Dünyada yılın en güzel golleri arasında yer alması beklenen Osimhen'in röveşata gölü, yıldız futbolcunun 2,32 metre yükseklikte topla buluşmasıyla öne çıktı.

Galatasaray'ın 25 yaşındaki golcüsünün, röveşata esnasında 2,32 metre yüksekliğe çıkarken, tarihte en yüksekten atılan röveşata golü olan Cristiano Ronaldo'nun 2,38 metreden attığı gole de çok yaklaştı.

Türk sporunun çınarı Galatasaray, 119 yaşındaTürk sporunun çınarı Galatasaray, 119 yaşında

 

Galatasaray'dan evinde 5 göllü galibiyetGalatasaray'dan evinde 5 göllü galibiyet

 

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Balkan Kupası'nı kazandıGalatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Balkan Kupası'nı kazandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)