BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfBank'tan MTV ödemesine iki taksit fırsatı----

VakıfBank'tan MTV ödemesine iki taksit fırsatı

VakıfBank'tan MTV ödemesine iki taksit fırsatı
24 Temmuz 2018 - 11:30 www.finansgundem.com

VakıfBank, 31 Temmuz’da sona erecek Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini VakıfBank kredi kartlarından herhangi biriyle gerçekleştiren müşterilerine iki taksit fırsatı sunuyor.

VakıfBank, vergi ödemelerinde de müşterilerinin yanındaki güç olmaya devam ediyor. Motorlu araç sahiplerinin yılda iki kez ödemek zorunda olduğu Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için kampanya başlatan VakıfBank, tüm kredi kartlarının dahil olduğu kampanya kapsamında, müşterilerine peşin ya da iki taksit ödeme imkanı sağlıyor. 

MTV ödemesi kampanyası sadece İnternet Bankacılığı, Mobil Bankacılık, www.vakifkart.com.tr, şubeler, ATM’ler ve Çağrı Merkezi aracılığıyla yapılan işlemlerde geçerli olabiliyor. İlgili kanallardan yapılan işlemlerde peşin ve ücretsiz iki taksit seçeneği sunuluyor. İşlemler için herhangi bir masraf alınmıyor. Aynı zamanda VakıfBank Kredi Kartları’na gib.gov.tr den yapılacak MTV ödemelerinde peşin olarak ödeme imkanı da sunulmaktadır. 

Her yıl Ocak ve Temmuz aylarında ödenen MTV’nin ikinci taksidi için ise son gün 31 Temmuz…

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)