BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisVAKIFBANK YENİ ÜRÜN ÇIKARIYOR----

VAKIFBANK YENİ ÜRÜN ÇIKARIYOR

VAKIFBANK YENİ ÜRÜN ÇIKARIYOR
15 Şubat 2009 - 01:59 www.finansgundem.com

Vakıfbank yönetini bu aralar yeni bir bankacılık ürünü üzerinde çalışıyor. Banka içerisinde konuşulanlara bakılırsa yeni ürünün tanıtımı bu ay sonunda sonunda yapılacak.

Vakıfbank yönetini bu aralar yeni bir bankacılık ürünü üzerinde çalışıyor. Banka içerisinde konuşulanlara bakılırsa banka yeni ürünün tanıtımını bu ay sonunda yapacak. Bankanın yeni ürünü ne olacak diye merak edenler için hemen yazalım. Bu ürünün bireysel bankacılık ürünü olduğu söyleniyor. Hem de kredi kartlarıyla igili... Banka içerisinde konuşalanlara bakılırsa Vakıfbank bu kez gözüne İstanbul'daki 18 bin taksiciyi kestirmiş. Bankanın yeni ürünü POS cihazları üzerine kurulu. Banka İstanbul'daki taksilere POS cihazı takarak taksilerde kredi kartı kullanımını artırmayı hedefliyor. Bu ürünün bu ay içiresinde kamuoyuna tanıtılması bekleniyor. Ürünün adı ise büyük bir olasılıkla Taksi POS olacak. Böylece Vakıfbank taktilerde POS cihazı uygulamasını başlatan ilk kamu bankası olacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)