BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü sanayiciden bomba cemaat açıklaması----

Ünlü sanayiciden bomba cemaat açıklaması

Ünlü sanayiciden bomba cemaat açıklaması
07 Kasım 2015 - 04:27 www.finansgundem.com

"Gülen cemaati denilen olgu maddi manevi katkıda bulunduğumuz, bizim zannettiğimiz bir hizmet cemaati değil fitne ve ajan yuvası bir hal almış"

Küçükbay Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Ahmet Küçükbay, "Gülen cemaati denilen olgu, üç beş sene önceki maddi manevi katkıda bulunduğumuz, bizim zannettiğimiz bir hizmet cemaati değil, fitne yuvası, ne olduğu belli olmayan ajan yuvası bir hal almış" görüşünü belirtti.

Twitter hesabından açıklama yapan Küçükbay, "Gülen cemaati konusunda aldatıldıklarını" kaydetti.

Küçükbay, şunları ifade etti:

"Değerli dostlar, sizinle önemli bir konuyu paylaşmak isterim. Gülen cemaati denilen olgu üç beş sene önceki maddi manevi katkıda bulunduğumuz, bizim zannettiğimiz bir hizmet cemaati değil, fitne yuvası, ne olduğu belli olmayan ajan yuvası bir hal almış. Bir iki kurumda üyeliğimiz vardı, bu yılın başlarında iptal etmiş, ayrılmıştım. Bir süredir izliyorduk. Bizim bu olgu ile hiçbir fikir birliğimiz olamaz. Bizler bu konuda çok ciddi yanılgıya düşmüşüz, aldatılmışız maalesef. Yüce Allah'ım ülkemizi her türlü fitne, fesat, ayrımcılıktan muhafaza buyursun, temennimiz arzumuz budur."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)