BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisUnakıtanlar'dan yeni ürün----

Unakıtanlar'dan yeni ürün

Unakıtanlar'dan yeni ürün
11 Mayıs 2012 - 16:33 www.finansgundem.com

Maliye eski Bakanı Kemal Unatıkan’ın oğlu Abdullah Unakıtan, babasının bakanlığı döneminde hep girişimci yönüyle gündeme gelmişti

Maliye eski Bakanı Kemal Unatıkan’ın oğlu Abdullah Unakıtan, babasının bakanlığı döneminde hep girişimci yönüyle gündeme geldi.
Yem, tavuk ve yumurtaya yatırım yapan Unakıtan, özellikle likit yumurta yatırımıyla pastaneleri ve sanayicileri hedeflemişti.
O dönemlerde Unakıtan’ın ‘Lick’ marka pastörize yumurtalarını market raflarında sıkça görüyorduk. Şimdilerde ise pek rastlayamıyoruz...
İşlerini A.B Şirketler Grubu çatısı altında toplayan Abdullah Unakıtan, halen Bandırma’daki tesislerinde üretimi sürdürüyor.
Annesi Ahsen Unakıtan, kız kardeşleri Zeynep Basutçu ve Fatma Unıkatan’la birlikte kurduğu şirketler; fosforit asit, organik gübre, yumurta, pasta malzemeleri ve viyol üretiyor.
Son zamanlarda işlerini genişleten Unakıtan ailesi, Bandırma’daki tesislerinde kabartma tozu, pasta altı, pandispanya gibi pastacılık malzemeleri de üretiyor.
İşte geçenlerde ailenin bu bölümü satışa çıkardığı üzerine bir duyum aldık. Ancak biraz araştırınca bu duyumun yanlış olduğunu öğrendik.
Unakıtan, 3 yıl önce girdiği ve büyük yatırım yaptığı bu alanı gözden çıkarmamış. Aksine Antalya’dan Van’a tüm pastanelere yoğun bir pazarlama faaliyeti başlatmış.
Bu arada Unakıtan ailesinin yeni ürününden de bahsedelim. Yine Lick markalı sporcu içeceği bu. Ama bildiğimiz sporcu içeceklerinden biraz farklı.
Karışımında muz ve çilek aromasının yanı sıra pastörize yumurta akı bulunuyor. Sporculara enerji veren bu özel karışımın laktoz ve yağ içermediğini de belirtelim.
Para dergisi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)