BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜlken tenis şampiyonu oldu----

Ülken tenis şampiyonu oldu

Ülken tenis şampiyonu oldu
05 Haziran 2012 - 13:02 www.finansgundem.com

Anadolu Sigorta'nın yeni Genel Müdürü Musa Ülken 26. Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nda şampiyon oldu.

Milli Reasürans tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası”nın 26’ıncısı, 1-3 Haziran tarihleri arasında, İstanbul Miltaş Suadiye Spor
Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Üç gün süren turnuvada şampiyonluk ipini Anadolu Sigorta takımı göğüsledi.
Yüksek katılımlı, profesyonel karşılaşmaları aratmayan maçlar sonucunda, Anadolu Sigorta ekibi kupanın sahibi oldu.
Genel Müdür Musa Ülken ve Acente ve Kanal Yönetimi Müdürü Macit Bal’dan oluşan Anadolu Sigorta ekibi, çok sayıda yerli ve yabancı seyirci tarafından izlenen turnuvanın final maçında, Fahri Altıngöz ve Günter Rutz’a karşı oynadıkları karşılaşmayı, 6-0 ve 6-2 ‘lik skorlarla 2-0 kazandı.
Karşılaşmadan sonra, şampiyon olan ekibe kupa ve hediyeleri, turnuvaya destek olan sigorta ve reasürans şirketlerinin yöneticileri tarafından tören ile verildi. Turnuva, ödül töreninin ardından Miltaş Spor Tesisleri’nde düzenlenen kapanış kokteyliyle son buldu.
1987 yılından bu yana her sene Haziran ayında organize edilen Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası’nda, yerli ve yabancı sigortacılar, farklı bir ortamda bir araya gelme ve sportif alanda yarışma imkanı buluyorlar. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 32 çiftin, 4 kortta 8’li gruplar halinde mücadele ettiği turnuvada, yarı finale kadar olan maçlar 9 oyun üzerinden tek sette gerçekleşirken, yarı final ve final maçı 3 set üzerinden oynanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)