BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski 'den 4 maddelik zafer planı!----

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski 'den 4 maddelik zafer planı!

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski 'den 4 maddelik zafer planı!
17 Ekim 2024 - 09:32 www.finansgundem.com

Ukrayna ile Rusya arasında savaş tüm hızıyla sürüyor. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, NATO'ya seslendi. Ukrayna'nın 4 maddeli zafer planını açıkladı.

Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışma tüm gücüyle devam etmekte. Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, 4 aşamalı bir zafer stratejisi duyurdu. Kiev yönetiminin planındaki en öne çıkan unsur, NATO'ya katılma talebinde bulunmaktır. Dördüncü maddeden ayrıca gizli bir ek mevcut. Zelenski, bu ekin detaylarını da paylaştı.

"MADDELER ASKERİ, JEOPOLİTİK VE EKONOMİK"

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski, parlamentoya zafer planını açıkladı. Zelenski, planın 4 aşaması olduğunu belirtti ve NATO'ya seslendi. "Ukrayna'nın zafer planı, ülkemizi ve konumumuzu güçlendirme planıdır. Savaşı sona erdirecek kadar güçlü olmak. Birinci nokta jeopolitik. İkinci ve üçüncü noktalar askeridir. Dördüncü nokta ekonomidir. Zafer planının beşinci maddesi güvenliktir. Puanlar zamanlanmıştır. İlk dördü, savaşı sona erdirmek için. Beşinci nokta savaştan sonraki zaman için güvenliği garanti altına almak içindir. İlk nokta şimdi NATO'ya davet edilmemizdir"

NEDEN PLANDA BU KADAR ACELECİ?

Zelenski planda aceleci davranmasının nedenlerini de açıkladı. Ukrayna Cumhurbaşkanı, "Moskova yönetiminin bu savaşı sürdürmek istediğini ve Rusya'nın barışa zorlanması gerektiğini" vurguladı. "Şimdi adım atmazsak, Putin'in gelecek yıl adım atmak ve diplomasiyi sonsuza dek sona erdirmek için zamanı olacak. Rusya, Ukrayna'ya karşı savaşı kaybetmeli. Ve bu çatışmayı 'dondurarak' değil" ifadelerine yer verdi.

4 AŞAMALI PLANIN GİZLİ EKİ NE?

Kiev yönetimi, 4 maddeli planın gerçekleştirilmesi konusunda hassas. Planın bir de gizli noktası var. Cumhurbaşkanı, 4'üncü maddenin gizli ekinin Ukrayna ile müttefikleri arasında uranyum, titanyum ve lityum gibi değerli kaynakların üretimine yönelik yatırımlar olduğunu söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)